Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šovs sācies! Vai viņi būs jaunās TV zvaigznes Latvijā? FOTO
Jaunā realitātes šova “TV Zvaigzne” dalībnieki ievākušies šova telpās.

Šovs sācies! Vai viņi būs jaunās TV zvaigznes Latvijā? FOTO

Jauns.lv

Svētdienas vakarā mītnes vietā ieradās tie 12 dalībnieki, kuri piedalās “Kanāla 2” jaunajā realitātes šovā “TV Zvaigzne”. Tajā pretendenti desmit nedēļas pierādīs, ka ir radīti, lai būtu nākamās TV zvaigznes Latvijā.

Šovs sācies! Vai viņi būs jaunās TV zvaigznes Latv...

Šovu vadīs Ieva Adamss (Lejiņa), bet šova dalībniekus sagaida aktiera meistarības, runas mākslas un horeogrāfijas nodarbības, kā arī savstarpējā sadzīve - intrigas, konkurence un cīņa par uzvaru. “TV Zvaigzne” producente Ilze Ūdre atzīst: „Šis būs liels un neparasts izaicinājums, jo pirmo reizi Latvijā meklēsim un ar pasniedzēju palīdzību, iespējams, radīsim jaunas TV zvaigznes. Realitātes šova nosaukums jau pasaka priekšā, ka šovā būs redzama visa emociju buķete un skatītājam būs unikāla iespēja paskatīties uz televīziju no tās puses, kas līdz šim bijusi slēpta.”

Šovā piedalīsies autosportists Mareks Dainis (30) (pazīstams arī kā dīdžejs [Ex] da Bass, modes blogeris, sievišķīgais modelis Jaroslavs Barišņikovs (19), uzņēmējs Edgars Gailītis (29), dīdžejs Dzintars Neimanis (22), studentes Elīna Mēlbārde (21) un Egita Spodra Stroda (19), bijusī bērnudārza audzinātāja Linda Sevastjanova (27), topošā žurnāliste Marta Grīsle (23), māksliniece Dārta Grīsle (21), dejotāja – horeogrāfe Kristīne Trušinska (26), bezdarbnieks Juris Grīntāls (36) un multimākslinieks Arturs James Puidza (21).

Jaunā šova "TV Zvaigzne" dalībnieki

Šova dalībnieki dzīvos slēgtās telpās un dienu potenciālās TV zvaigznes sagaida horeogrāfijas, aktiermeistarības, kā arī runas mākslas nodarbības. Pie dalībniekiem viesos ieradīsies televīzijas industrijas vadošie pārstāvji - vieni no labākajiem Latvijas producentiem, režisoriem, operatoriem un scenāristiem. “Kanāls 2” darba dienās piedāvās šova tiešraides 13:00, 17:00 un 21:00, kuru laikā skatītāji varēs sekot līdzi dalībnieku izaicinājumiem ēst gatavošanā, izaugsmei, radošajam procesam un viņu savstarpējām attiecībām. Un, protams, šovā gaidāmas arī trakas ballītes un neprātīgi izaicinājumi kameru priekšā.

Pirmdienu vakaros no 21:00 līdz 23:00 notiks lielais pārbaudījums, kurā visa dalībnieku komanda parādīs, ko pa nedēļu ir apguvuši un, kādu pasākumu spēj nedēļas laikā noorganizēt un novadīt. Savukārt otrdienās no 21:00 līdz 23:00 izbalsošanas krēslos sēdīsies divi dalībnieki. Vienu dalībnieku uz strīpas nosēdinās mājas lapas www.tvzvaigzne.lv lietotāji, kuri visu nedēļu portālā varēs balsot par favorītu. Tas dalībnieks, kurš iegūs mazāko balsu skaitu, sēdīsies uz strīpas. Otru vietu uz izbalsoto sola ieņems dalībnieks, kuru no sava vidus izbalsos šova dalībnieki. To, kurš no viņiem pametīs šovu, telefona balsojumā noteiks “Kanāla 2” skatītāji.

Savukārt TV3 skatītājam tiks piedāvāta unikāla iespēja ieraudzīt “TV Zvaigznes” dienasgrāmatas. Tās veidos pašmāju realitātes šovu pamatlicēji Māris Ozoliņš un Rolands Laķis. 

2014. gada 5. oktobra vakarā mītnes vietā ieradās tie 12 dalībnieki, kuri desmit nedēļas piedalīsies “Kanāla 2” jaunajā realitātes šovā “TV Zvaigzne”.

Jaunā šova "TV Zvaigzne" dalībnieki ievācas šova telpās

2014. gada 5. oktobra vakarā mītnes vietā ieradās tie 12 dalībnieki, kuri desmit nedēļas piedalīsies “Kanāla 2” jaunajā realitātes šovā ...

"TV Zvaigzne" dalībnieku fotosesijas aizkulises

"TV Zvaigzne" dalībnieku fotosesijas aizkulises

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto (Kanāls 2)