"Ātrums" seriālu "UgunsGrēks" pamet... Nu ļoti ātri!
Antona Zamišļajeva karjera „UgunsGrēkā”, kur viņš tēloja Fēliksa (Ģirts Ķesteris) dēlu Svjatoslavu Zaicevu, bija īsa – vien piedalīšanās dažās sērijās, uzklausīti bļāvieni no režisores un paziņojums vairs nenākt uz filmēšanu.
Slavenības
2014. gada 18. oktobrī, 05:31

"Ātrums" seriālu "UgunsGrēks" pamet... Nu ļoti ātri!

Jauns.lv

Aktiera Antona Zamišļajeva, jeb „Ātruma” no 2009. gada CSDD kampaņas “Ātrums. Nāvīgi viltīgs”, uzrašanās seriālā „UgunsGrēks” izrādījusies ļoti īsa. Lieliski dažās sērijās nospēlējis Fēliksa (Ģirts Ķesteris) dēlu Svjatoslavu Zaicevu, viņš, pēkšņi, seriālā vairs neparādās. Kāpēc?

"Ātrums" seriālu "UgunsGrēks" pamet... Nu ļoti ātr...

Par savu pazušanu no seriāla „UgunsGrēks” Antons Zamišļajevs paziņojis sociālajos tīklos: „Sveiki mani mīļie cilvēki. Mani šodien no „UgunsGrēka” izmeta režisore Inta Gorodecka bez jebkādiem brīdinājumiem. Ļoti, ļoti žēl. Inta Gorodecka ir „afiristka”, neticat viņai!”

Žurnālam „Vakara Ziņas” Antons sniedzis plašāku notikušā izklāstu. Pēc viņa teiktā, „Ātrums” no seriāla izmests nepamatoti. Proti, ar viņu noslēgts līgums uz visu sezonu, bet tagad, kad sezona nav noslēgusies, viņš jau zaudējis darbu. Kā stāsta Antons, dienu pirms darba uzteikšanas viņam gadījies saminstināties un ieturēt pauzi tekstā. Pēc tā režisore Gorodecka uz viņu sabļāvusi. Turklāt sabļāvusi ne pa jokam, jo pat pieredzējušais aktieris Ģirts Ķesteris pēc bļāvieniem bijis šokā. Jau nākamajā dienā pēc notikušā „Ātrumam” paziņots, ka viņš var vairs nenākt uz filmēšanos. Turklāt to viņam pateikusi nevis režisore Gorodecka, kas uz viņu bļāvusi, bet gan producente Baiba Saleniece.

Aktieris Antons Zamišļajevs bija lielisks kā „Ātrums”.
Aktieris Antons Zamišļajevs bija lielisks kā „Ātrums”.

CSDD videorullītis “Ātrums”