Kiops ar "bezstila" priekšnesumu iekļūst talantu šova otrajā kārtā! VIDEO
Slavenības
2014. gada 21. oktobris, 08:50

Kiops ar "bezstila" priekšnesumu iekļūst talantu šova otrajā kārtā! VIDEO

Jauns.lv

Noticis jaunā RīgaTV 24 talantu šova “Rādi, ko vari!” pirmais koncerts un tajā piedalījās arī skandalozais dziedātājs Sandis Kiops. Iejuties skatuves tēlā “Niknais milicis”, viņš izpildīja savu mūžseno šlāgeri “Pīlādžoga”, ar to neatstājot vienaldzīgu žūriju un skatītājus.

Ja proti dejot, žonglēt, dziedāt, skaitīt pantus vai arī piemīt īpašs talants, tad šovs “Rādi, ko vari!” ir īstā vieta, kur to nodemonstrēt. Proti, jaunais šovs ir Latvijā nebijusi iespēja katram talantam parādīt sevi televīzijā un saņemt profesionālas žūrijas vērtējumu, jo šovs notiek bez iepriekšējas atlases, līdz ar to katrs, kurš uzdrošināsies, vismaz reizi var nokļūt TV prožektoru gaismā!

Šovs notiks desmit nedēļas katru piektdienu un vērojams RīgaTv24 tiešraidē vai klātienē Blaumaņa ielā 32. Dalībniekus visu šovu kopā ar žūriju vērtēs pieredzējušais producents un režisors Viktors Runtulis un viņa „Cabaret” komanda, jo šovs jaunajiem talantiem būs iespēja cīnīties par vietu uz populārā „Cabaret” koncertuzveduma skatuves.

Šova pirmajā koncertā par iekļūšanu nākamajā kārtā cīnījās septiņi dalībnieki: Elzas Kronbergas deju studija “ Bump” (Rīga), ģitārists Gints Smukais (19 gadi, Rīga), dziedātājs Raivis Kuzmans (32 gadi, Rīga) , dziedātājs Sandis Kiops (34 gadi, Rīga), dziedātāja Ilze Šķestere (21 gads,), deju grupa “Kaukāzs” (Rīga), vingrotāji Gustavs Gedrovics (20 gadi) un Dāvids Lazarevs (19 gadi) Rīga.

Priekšnesumus vērtēja žūrija, kuras sastāvā pirmajā koncertā bija producents un režisors Viktors Runtulis, daudzu pasākumu rīkotāja, bijusī TV raidījumu vadītāja Anna Lieckalniņa un horeogrāfs Agris Daņiļēvičs.

Viens no dalībniekiem bija ar skandāliem un savu trakulīgo uzvedību bēdīgi slavenais Sandis Kiops. Pie viņa uzstāšanās žūrija izbrīnīta smaidīja, un, meklējot pareizākos vārdus, pozitīvi novērtēja Kiopa performanci.

Piemēram, Agris Daniļēvičs teica: “Man nav jautājumu, kāpēc tu esi viens. Jo domāju, ka tas enerģijas lādiņš, tas tev ir, pietiek tev un vēl vismaz trijiem cilvēkiem. Fakts ir tāds, ka tu mani neatstāji vienaldzīgu un mani vaigi sāp no tā, ka es visu laiku smaidīju. Runājot par priekšnesumu, tad bezstils arī ir stils.”

Savukārt Anna Lieckalniņa par tādu Kiopu un viņa “Pīlādžogu” dzirdēja pirmo reizi: “Šovakar tu biji pirmais, kas uznāca uz skatuves ar lielu pārliecību. Var saprast, ka tā ir tava vieta, kur tev ir jābūt un visi uzreiz simtsprocentīgi tev pievērš uzmanību. Mana sajūta bija, ka esmu nonākusi laika mašīnā un atgriezos pirms 20 gadiem. Bet zaļumballēs laikam jau ir šis fenomens, ka šī mūzika ir nemainīga gadu desmitiem un visiem patīk.”

Tikmēr Viktors Runtulis oponēja Daniļēviča viedoklim: “Man gan likās, ka viss bija ieturēts stilā.”

Noskatoties visu septiņu dalībnieku priekšnesumiem, žūrija lēma, ka nākamajā šova kārtā būs iespēja piedalīties četriem dalībniekiem – Gintam Smukajam, Sandim Kiopam, Ilzei Šķesterei un vingrotājiem Gustavam un Dāvidam.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva