Dženifera Lorensa šķiras no Krisa Mārtina
Dženifera Lorensa šķīrusies no Krisa Mārtina tikai dažas dienas pēc tam, kad viņš redzēts ieturam ģimeniskas pusdienas suši restorānā Losandželosā kopā ar šķirto sievu Gvinetu Paltrovu, kura manīta arī maigi noglāstām vīra seju.
Slavenības
2014. gada 29. oktobrī, 06:17

Dženifera Lorensa šķiras no Krisa Mārtina

Jauns.lv

Vēl nesen klīda runas, ka aktrise Dženifera Lorensa gatavojas iegādāties māju Londonā, lai būtu tuvāk savam mīļotajam – grupas „Coldplay” mūziķim Krisam Mārtinam. Taču nu tas vairs nav aktuāli. Abu mīlas romānam pienākušas beigas.

Dženifera Lorensa šķiras no Krisa Mārtina...

24 gadus veco „Oskara” balvas laureāti, aktrisi Dženiferu Lorensu un 37 gadus veco „Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu romantiskas jūtas vienoja četrus mēnešus. „Džena ir tā, kura pārtrauca attiecības ar Krisu,” slavenību žurnālam „People” norādījis kāds paziņa.

Kāds cits anonīms informators apgalvo, ka attiecībās izirušas abu pārāk aizņemto darba grafiku dēļ. „Viņus vieno patiesas simpātijas,” informators norādījis izdevumam „Us Weekly”. „Taču ir pārāk sarežģīti, tik daudz kas notiek.”

Šķiršanās notikusi tikai dažas dienas pēc tam, kad Kriss redzēts ieturam ģimeniskas pusdienas suši restorānā Losandželosā kopā ar šķirto sievu Gvinetu Paltrovu, kura manīta arī maigi noglāstām vīra seju. Šajā pat vakarā Dženifera redzēta citviet Losandželosā drūmā noskaņojumā, pusdienojam kopā ar kādus draudzeni.

Kriss Mārtins un Gvineta Paltrova pieņēma lēmumu šķirt 11 gadus ilgušo laulību šā gada martā. Pagaidām tā nav vēl oficiāli šķirta.

Mārtina un Paltrovas laulībā pasaulē nākuši divi bērni – meita Epla un dēls Mozus. Kopš šķiršanās šā gada martā abi vairākkārt manīti kopā.

Dženifera un Kriss sāka satikties šā gada jūnijā, īsi pēc tam, kad mis Lorensa bija pārtraukusi te-ir-te-nav attiecības ar aktieri Nikolasu Holtu.

Lai gan Lorensa un Mārtins savas romantiskās attiecības centās glabāt noslēpumā un tikpat kā nekad nebija nofotografēti kopā, ātri vien kļuva skaidrs, ka Lorensa kļuvusi par „Coldplay” līdera dedzīgāko fani. Viņa manīta atbalstām draugu, kad grupa kā viesmākslinieki uzstājās „Kings Of Leon” koncertā Holivudā. Tāpat Dženifera atrada brīvu laiku saspringtajā darbu grafikā, lai apmeklētu „iHeart Radio Music” festivālu, kurā uzstājās Mārtina grupa.

Dženiferas omīte Kerolaina Koha bulvārpreses izdevumam „The Sun” pat atzinusi sekojošu faktu: „Dženiferas mamma devās uz Losandželosu, lai satiktu Krisu. Mums vajadzēs iegādāties vēl vienu krēslu Ziemassvētku mielasta galdam. Ģimene kļūst tik liela, ka mums nāksies kopābūšanu atzīmēt, sadaloties grupās.”

Dženiferai šis izvērties grūts laiks. Vēl septembrī viņa bija viena no daudzajām slavenībām, kuru kailfotogrāfijas bija nopludinātas internetā. Aktrise vēlāk atzina, ka viņas kailfoto uzņemtas jau agrāk un bijušas domātas Holtam, kad abi vēl bija pāris. Tā kā darba saistību dēļ viņi bieži atradās katrs savā pasaules malā, Dženifera vēlējās, lai draugs labāk skata viņas kailfotogrāfijas nekā pornogrāfiju internetā.

Dženifera Lorensa nopērk māju, kas agrāk piederējusi Džesikai Simpsonei

Aktrise Dženifera Lorensa par 8 miljoniem ASV dolāru iegādājusies savu pirmo māju. Agrāk šis īpašums piederējis TV personībai Džesikai Simpsonei.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press