Kāds izskatās 81 gadu vecās "Dinastijas" zvaigznes Džoanas Kolinsas daudz jaunākais vīrs? FOTO
Džoana Kolinsa ar piekto vīru, teātra menedžeri Pērsiju Gibsonu.
Slavenības
2014. gada 30. novembris, 13:29

Kāds izskatās 81 gadu vecās "Dinastijas" zvaigznes Džoanas Kolinsas daudz jaunākais vīrs? FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Dinastija” zvaigznei Džoanai Kolinsai ir 81 gads. Aizvien kopta, eleganta un jau 20 gadu absolūti nemainīga. Šķietami nenovecojoša. Aktrise ir precējusies piecas reizes. Piektais vīrs, ar kuru Kolinsa ir kopā jau 12 gadu, ir 32 gadus jaunāks par savu populāro sievu!

Kolorītā britu aktrise Džoana Kolinsa bijusi precējusies 5 reizes. No 2002. gada viņa dzīvo kopā ar piekto vīru – teātra menedžeri Persiju Gibsonu (49), kurš ir 32 gadus jaunāks par aktrisi. Kolinsai ir trīs pieauguši bērni no iepriekšējām laulībām.

Meita Tara un dēls Saša dzimis viņas otrajā laulībā ar angļu aktieri un dziedātāju Antoniju Ņūliju, ar kuru aktrise laulībā nodzīvoja no 1963. gada līdz 1971. gadam. Trešais bērns – meita Katjana – dzimusi viņas trešajā laulībā ar amerikāņu uzņēmēju, grupas „The Beatles” menedžeri un filmu producentu Ronu Kāsu. Šī laulība ilga no 1972. gada līdz 1983. gadam. Džoana Kolinsa ir vecmāmiņa trim mazbērniem.

„Bieži vien sabiedrībā netiek pat ievērots, ka daudzas sievietes izskatās krietni jaunākas par saviem gadiem jeb arī tas tiek pasniegts kā sensācija,” savos memuāros raksta aktrise Džoana Kolinsa. „Ir dučiem aktrišu, kurām ir pāri 50 un viņas izskatās lieliski: Sofija Lorēna, Sūzena Sarandona, Ursula Andresa, Rakele Velča... Šis saraksts ir bezgalīgs un tās ir tikai aktrises! Man ir daudz draudzeņu, kurām ir 60, 70 un 80 gadu. Viņas nav mediju uzmanības centrā, bet visas izskatās satriecoši valdzinošas. Francijā, piemēram, godā un respektē vecākas sievietes, tāpat arī Latīņamerikas zemēs, kur viņas uzskata par burvīgām. Šīs dāmas izstaro patiesu seksuālu valdzinājumu. Pasaules vēsturē sen pierādīts fakts, ka daudzas slavenās sievietes bija seksuāli aktīvas pusmūžā un arī pēc tā. Katrīnai Lielajai bija 60 gadu, kad viņa uz savu guļamistabu veda vīriešus, kuri bija 40 gadus jaunāki par viņu.”

„Daudz jaunu cilvēku domā, ka sekss ir tikai jauniešu privilēģija. Daudzi greizi skatās, ka sieviete pēc 40 vai viņu vecāki varētu būt seksapīli vai izskatīties seksīgi, un, nedod Dievs, vēl nodarboties ar seksu.”

„Mūsdienās, kad seksapīlu izmanto, lai notirgotu jebkuru preci, sākot ar putekļusūcēju un beidzot ar avio biļetēm, vajadzētu pieņemt, ka visiem ir tiesības par to priecāties un baudīt, neatkarīgi no vecuma.”


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press