Andželina Džolija pozē kopā ar leģendāro "bomzīti". FOTO
Andželina Džolija ar Kregu Kastaldo jeb Radiovīru – Ņujorkas populārāko bezpajumtnieku. Viņu pazīst virkne slavenību, večuks arī ir filmējies epizodiskās lomās daudzās Holivudas filmās un TV šovos.
Slavenības
2014. gada 8. decembrī, 18:14

Andželina Džolija pozē kopā ar leģendāro "bomzīti". FOTO

Jauns.lv

Ņujorkā ir kāds bezpajumtnieks, kuru pazīst neskaitāmas Holivudas zvaigznes. Nesen ar „bomzīti”, kurš iesaukts par Radiovīru, pie teātra ieejas pozējusi arī aktrise Andželina Džolija.

Andželina Džolija pozē kopā ar leģendāro "bomzīti"...

Aktrise Andželina Džolija bija ieaudusies Ņujorkā uz sevis režisētās filmas „Unbroken” skati. Pie DGA teātra pulcējās Džolijas talanta cienītāji, kas kāroja redzēt vaigā populāro aktrisi, kā arī palūgt autogrāfu un kopā nofotografēties „selfijam”. Satikt Andželinu bija ieradies arī Ņujorkas populārākais bezpajumtnieks Kregs Kastaldo (62), saukts par Radiovīru, jo vienmēr līdzi nēsā radioaparātu.

Reiz viņš patiesi bija no alkohola atkarīgs bezpajumtnieks, taču tad sāka pelnīt naudu, atveidojot bomzi Holivudas filmās un pārdodot atklātnītes ar slavenību autogrāfiem. Kādreiz viņš gatavs atdot zvaigznes rakstītu autogrāfu apmaiņā pret sviestmaizi, jo tikt pie nākamā autogrāfa Radiovīram nesagādā nekādas grūtības. Kad viņu pamana Sandra Bulloka, aktrise večukam sniedz skūpstu, bet bomzis viņu mīļi dēvē par Sendiju. Buču uz vaiga tikšanās reizē Kreigam sniedz arī aktrises Helēna Mirrena, Uma Tūrmane un vēl neskaitāmas citas Holivudas skaistules. Bet slavenie stiprā dzimuma pārstāvji spiež viņam roku un apskauj.

Andželina Džolija pozē kopā ar leģendāro „bomzīti” – Radiovīru.

Andželina Džolija pozē kopā ar leģendāro „bomzīti”

Andželina Džolija pozē kopā ar leģendāro „bomzīti” – Radiovīru.

 Aktrise Vūpija Goldberga vairākus gadus vadīja prestižo „Oskara” balvu ceremoniju. Viņa mēdza sagādāt arī savam noplukušajam draugam biļetes uz šo smalko pasākumu. Uz ceremoniju bomzis ieradās sev ierastajā apģērbā un, protams, ar kaklā iekārtu radioaparātu. Goldberga arī uzdāvinājusi Kreigam velosipēdu, lai viņam ērtāk pārvietoties pa Ņujorku. Par pilsētas slavenāko bezpajumtnieku rakstījuši arī tādi respektabli izdevumi kā „New York Times”, „New York Magazine”, „Time Out” un „New York Daily News”.

Britu izdevuma „Independent” reportieris kopā ar Radiovīru pavadījis veselu nedēļu un apmeklējis arī filmēšanas laukumu, kur Kreigs kārtējo reizi atveidojis bomzi. „Mums katram par brīvu iedod kolas bundžiņu, taču no vecajiem paradumiem ir grūti atradināties,” stāsta žurnālists. „Radiovīrs tūliņ pat dodas līdz tuvējam atkritumu konteineram, atver tā vāku un – ak, Dievs! – sāk tajā rakāties. Viņš atrod ārā izmestu omleti un nekavējoties iestūķē gabaliņu mutē. Dara viņš to ļoti pavirši un ceptas olas gabaliņi paliek vīra bārdā. Redzot manu šoku, viņš taisnojas: ‘Kas? Šī ir laba manta!’”

 

Radiovīrs un slavenības Kasjauns.lv, Foto: All Over Press