Tas ir jāredz! "Cabaret La Luna" ar Eilandu un Amber sāk priecēt. FOTO
Ralfs Eilands „Cabaret La Luna” pirmizrādē demonstrēja izcilu balss materiālu.
Slavenības
2014. gada 11. decembris, 12:01

Tas ir jāredz! "Cabaret La Luna" ar Eilandu un Amber sāk priecēt. FOTO

Jauns.lv

Ar jaunām sejām, tērpiem un trikiem savu jau 10. sezonu koncertzālē „Palladium Rīga” sākusi šī rudens un ziemas gaidītākā izrāde „Cabaret La Luna”. Pirmizrādi apmeklēja daudzi sabiedrība zināmi ļaudis.

Arī šajā gada nogalē neiztikt bez producentu apvienība „Virus Art” veidotā krāšņā „Cabaret” uzveduma. Šogad izrādei dots nosaukums „La Luna” un tā ir vēl emocionālāka un enerģiskāka, nekā iepriekšējās.

Kā jau ierasts „Cabaret” vadītāja lomā iejūtas nenogurdināmais jokotājs, stāvirzrāžu meistars Jānis Skutelis. Arī šogad ar savu balsi priecē burvīgā Aija Vītoliņa, kas plašāk zināma kā dziedātāja Amber, bet „Cabaret” uzvedumos pazīstama kā Žustīne.

Jaunās sejas ir „Cabaret” jaunpienācējs – slavenais rokgrupas „Monro” solists Jānis Bukums un pēdējos gados visos nozīmīgākajos mūzikas pasākumos sevi lieliski pierādījušais grupas „PeR” dalībnieks Ralfs Eilands.

Uzveduma īpašais pārsteigums ir iluzionists no Francijas Jyoti, kurš izbrīnā liek ieplēst acis, cik veikli viņš žonglē ar kristāla bumbām.

Tostu par izdevušos izrādi operdziedātājs Jānis Apeinis ar kompāniju uzsauca, stāvot kājās. Un tas jau kaut ko nozīmē.

Par izrādes dalībnieku tērpiem šogad parūpējusies Inese Ozola, kas ar saviem “Amoralle” tērpiem izrādē ienesusi krietni vairāk jūtīguma un seksualitātes nekā tas bija iepriekšējos gados.

Uz „Cabaret La Luna” pirmizrādi bija ieradušies vairāki ar mūziku saistīti ļaudis, kas pēc izrādes atzina, ka, protams, šī izrāde ir jāredz. Viesu vidū bija, piemēram, operdziedātājs Jānis Apeinis ar pavadoni, mūziķis Ģirts Lūsis ar kundzi, dziedātājas Marta Kukarane un Rūta Reinika, Režisors un bāru saimnieks Dāvis Auškāps, Rīga TV 24 sejas Aivis Ceriņš un Lelde Lietaviete, kā arī citi.

„Cabaret La Luna” pirmizrāde koncertzālē „Palladium Rīga”

2014. gada 10. decembrī savu ceļu pie skatītājiem sāka režisora Viktora Runtuļa veidotā izrāde „Cabaret La Luna”.

gallery icon
81

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders