Slavenības, kas piedzima, kad mammas vēl bija tīnes. TOP'10
Džastins Bībers ar mammu Patiju Maleti.
Slavenības
2014. gada 13. decembris, 05:26

Slavenības, kas piedzima, kad mammas vēl bija tīnes. TOP'10

Jauns.lv

Pirms vairākiem gadiem plašu ažiotāžu izsauca vēsts par to, ka popzvaigznes Britnijas Spīrsas māsa Džeimija Linna 17 gadu vecumā laidusi pasaulē meitu. Lūk, slavenības, kuru vecāki arī nebija sasnieguši 20 gadu vecumu, kad jau kļuva par vecākiem.

Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera mammai Patijai Maletei bija tikai 17 gadu, kad pasaulē nāca viņas dēls. Patija bērnu audzināja viena, palīdzot viņas pašas mammai un patēvam. Lai gan Patija bija vientuļā māmiņa, tēvs Džeremijs Bībers, vienmēr ieņēmis nozīmīgu vietu Džastina dzīvē. Arī Džeremijam bijusi virkne nepatikšanu ar likumu, tāpat kā tagad viņa slavenajam dēlam.

Dziedātājas un aktrises Selēnas Gomesas mammai Mendijai Tīfijai bija tikai 16 gadu, kad pasaulē nāca meita. Selēnas vecāki izšķīrās, kad viņai bija pieci gadi. Mendija meitu audzināja viena. Viņa otrreiz apprecējās, kad Selēnai bija 14 gadu. Selēnai ir 20 gadus jaunāka pusmāsa Greisija.

Repera Lil Wayne mammai Džasindai Kārterei bija 19 gadu, kad viņa kļuva par māmiņu. Arī Džasinda bērnu audzināja vienu, tēvs pameta ģimeni tiklīdz dēls bija piedzimis. Arī pats Lil Wayne tīņa gados kļuva par tēvu. Viņa pirmdzimtais pasaulē nāca, kad reperim bija 15 gadu. Meitas Regīnas mātei Tojai Kārterei tolaik bija 15. Reperim ir četri bērni no četrām dažādām sievietēm.

Aktiera un grupas „30 Seconds To Mars” mūziķa Džareda Leto mamma Konstance Leto bija tīņu vecumā, kad pasaulē nāca Džareds un viņa brālis Šenons. Viņa mācījās vidusskolā un bija vientuļā māte. Saņemot „Oskara” balvu, Džareds teicis: „Viņa iedrošināja savus bērnus būt radošiem, smagi strādāt un izdarīt ko īpašu.”

TV zvaigznes Opras Vinfrijas mammai Vernitai Lī bija 18 gadu, kad piedzima meita. Vernita darba meklējumos pārcēlās uz citu pilsētu un Opru līdz sešu gadu vecumam audzināja vecmāmiņa Hetija. Omīte sniegusi bērnam lielāku atbalstu un iedrošinājusi visā, nekā viņas mamma.

Repera Eminema māte Debija Nelsone par māti kļuva 17 gadu vecumā. Eminems ilgus 13 gadus neatzina savu māti un visādi viņu nomelnoja savās dziesmās. 2013. gadā iznākušajā skaņdarbā „Headlights” viņš visbeidzot atvainojas mammai par nodarītajām pārestībām.

ASV prezidenta Baraka Obamas mammai Stenlijai Annai Danhemai Obamai bija 18 gadu, kad pasaulē nāca dēls. Tēvam Barakam Huseinam Obamam tolaik bija 25. Kādā no intervijām prezidents mammu nosaucis par „vadošo figūru viņa bērnības un pusaudža gados”. „Vērtības, ko viņa man iemācīja aizvien ir mans pamatakmens arī esot politikas pasaulē,” norādījis Obama.

Aktiera Džeimija Foksa mamma Luīze Anete Tallija Diksone un tētis Darels Bišops bija pusaudži, kad paši kļuva par vecākiem. Īsi pēc dzimšanas Džeimiju adoptēja viņa bioloģiskās mātes audžuvecāki. Bērnībā Fokss maz kontaktējās ar saviem īstajiem vecākiem.

Aktieris Džeks Nikolsons bērnībā pat nenojauta, ka Džūna Frensisa Nikolsone, ko viņš uzskata par savu māsu, patiesībā ir viņa īstā māte. To viņš uzzinātāja krietni vēlāk. Džūnai bija 16 gadu, kad piedzima Džeks. Jaunā māmiņa vēlējusies bērnu audzināt pati, taču mamma Etele uzstājusi, ka izaudzinās puisēnu, lai meita veido aizsākto dejotājas karjeru.

Repera 50 Cent mammai Sabrinai bija 15 gadu, kad pasaulē nāca pirmdzimtais. Arī viņa dēlu audzināja viena. Reperis kādā no intervijām atzinis, ka mamma bijusi kokaīna dīlere. Māte noslepkavota, kad dēls bijis vien 8 gadu vecs.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press