1dienas
19stundas
30minūtes
02sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tā precējās Eltons Džons. FOTO
Eltons Džons ar vīru Deividu Fērnišu un dēliem Zahariju un Eliju griež kāzu torti.
Slavenības

Tā precējās Eltons Džons. FOTO

Jauns.lv

Deviņus gadus pēc civilo partnerattiecību reģistrēšanas sers Eltons Džons (67) salaulājies ar ilggadējo partneri Deividu Fērnišu (52).

Tā precējās Eltons Džons. FOTO...

Pāris salaulājās aizvadītajā svētdienā romantiskā ceremonijā, kuru klātienē vēroja pāra ģimenes, draugi, neskaitāmas slavenības un, protams, abi dēli – Zaharijs (3 gadi) un Elija (23 mēneši).

Pāris jutās tik saviļņots, ka vēlējās savā laimē dalīties ar ikvienu. Visas ceremonijas laikā Džons un Fērnišs „Instagram” blogos publiskoja bildītes no svinību norises.

Pāris fotogrāfijās atrādīja visu – no ģērbšanās brīža no paša rīta līdz pat ceremonijai, laulību zvērestam un dokumentu parakstīšanai.

Arī trīs gadus vecais dēls Zaharijs piedalījās laulību ceremonijas fotografēšanā. Viņš iemūžinājis kā jaunākais brālis Elija stāv līdzās vecākiem, ar vienu roku pieķēries vienam no tēviem, bet otrā turam baltu mīksto rotaļlietu. Šī bilde nekavējoties parādījās arī sociālajos tīklos. „Zaharijs paņēmis Deivida iPhone un uzņem bildes ar brāli, kamēr mēs sakām zvērestus,” attēlā redzamo paskaidrojis pats Eltons.

Pāris uz laulību ceremoniju bija ieradies saskaņotos tumšos uzvalkos. Arī pāra abi dēli bija ģērbti uzvalkos.

Civilās partnerattiecības Džons un Fērnišs reģistrēja 2005. gada 21. decembrī. Šo pašu datumu pāris izvēlējies arī pēc deviņiem gadiem, oficiāli noslēdzot laulību. Likums par viendzimuma pāru laulības legalizāciju Anglijā stājās spēkā šā gada martā.

Attēlus no kāzu norises publiskojis ne tikai jaunais pāris, bet arī daudzie viesi. Slavenāko skaitā bija Bekhemu ģimene, mūziķis Eds Šīrans, aktrise Elizabete Hērlija, aktieris Hjū Grānts, dziedātāja Lulu, komiķis Džimijs Karrs un izdevuma „Evening Standard” īpašnieks Jevgēņijs Ļebedjevs.

Džona un Fērniša vecākais dēls Zaharijs kāzās uzņem bildes ar mazo brāli Eliju.
Džona un Fērniša vecākais dēls Zaharijs kāzās uzņem bildes ar mazo brāli Eliju.

Pēc svinīgās ceremonijas pāris aicināja viesus uz krāšņām svinībām. Svētku galdu viņi bija klājuši, izvēloties divas krāsas – sniegbalto un asinssarkano. Arī 2005. gadā pēc civilo partnerattiecību reģistrēšanas pāris svētku galdu rotāja ar sarkanu rožu pušķiem.

Viesi varēja nobaudīt meža sēņu zupu ar trifeļu krēmu, liellopa ribiņas un karamelizētu sīpolu pīrāgu ar ceptiem kartupeļiem un pastinaku mārrutku sviestā. Savukārt desertā viesiem pasniedza siltas šokolādes pudiņu un vaniļas saldējumu.

Dzērienu klāstā bija 2009. gada „Pouilly-Fume”, „Sauvignon Blanc” (tā cena nav zemāka par 55 sterliņu mārciņas par pudeli) un „Laurent-Perrier Rose” šampanietis, kas maksā 40 līdz 70 mārciņām par pudeli.

Ja salīdzina ar pāra svinībām 2005. gadā, šoreiz viņi sarīkojuši salīdzinoši pieticīgākas dzīres. Pirms deviņiem gadiem lūgto viesu skaits sasniedza 650 cilvēku.

Tā precējās Eltons Džons

Tieši deviņus gadus pēc civilo partnerattiecību reģistrēšanas sers Eltons Džons un Deivids Fērnišs noslēdza likumīgu laulību. Viņu kāzas apmeklēja arī ...


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press, Instagram