Nosauktas visu laiku skaistākās slavenās sievietes. TOP’10
Aizgājušo laiku Holivudas dīva Odrija Hepberna atzīta par visu laiku skaistāko slaveno sievieti.
Slavenības
2015. gada 9. janvāris, 05:49

Nosauktas visu laiku skaistākās slavenās sievietes. TOP’10

Jauns.lv

Viņu laikā nebija pieejamas botoksa injekcijas un fotogrāfijas nestrādāja ar „Photoshop” . Par visu laiku skaistākajām slavenajām sievietēm joprojām atzītas aizvadīto laiku ekrāna dīvas. Taču topā iekļuvušas arī mūsdienu zvaigznes.

Pērn dziedātāja Bijonsē tika atzīta par interneta vietnē „Google” visvairāk meklēto slavenību. Tomēr visu laiku skaistāko sieviešu topā viņa ierindojas vien piektajā vietā. Par šī topa uzvarētāju atzīta aizgājušo laiku Holivudas dīva un sava laika stila ikona Odrija Hepberna.

Tops sastādīts Lielbritānijā, aptaujājot vairāk nekā 2000 respondentu. Aptauju veicis kosmētikas un ādas kopšanas zīmols „Artistry by Amway”. Aptaujātās sievietes lūgtas arī atklāt savus skaistumkopšanas noslēpumus un padalīties uzskatos par skaistumu.

Vairāk nekā divas trešdaļas (68%) sieviešu norādījušas, ka pašpārliecinātība ir skaistuma „svētais grāls”. Vairāk nekā puse (57%) daiļā dzimuma pārstāvju uzskata, ka iemīlēšanās padara sievietes pievilcīgākas, savukārt 38% respondentu atzinušas, ka jūtas labāk, ja ir uzklājušas sejas dekoratīvo kosmētiku.

Tā vietā, lai sūkstītos par novecošanās procesu, respondentes, kuras pārsniegušas 55 gadu vecumu atzinušas, ka jūtas pārliecinātākas par savu dabisko skaistumu (26%), savukārt 18-24 gadu vecu sieviešu grupā šis procents sastādījis 22%.

18-24 gadus vecās dāmas atzinušas, ka lieto daudz dekoratīvās kosmētikas, jo tas liek viņām justies skaistākām (20%), savukārt nobriedušākas sievietes neliek tik lielu akcentu uz biezu kosmētikas slāni (4%).

Kā saka paruna – gudrība nāk ar gadiem. Sievietes, kas pārsniegušas 55 gadu vecumu, daudz labāk izprot, ka skaistumu palīdz saglabāt veselīga diēta un vingrošana (62%). Savukārt 34-44 gadus vecu sieviešu vidū to novērtējuši 55% dāmu.

Runājot par naudu, ko sievietes tērē skaistumkopšanas produktiem, anglietes ir visai taupīgas. Vairāk nekā puse aptaujāto dāmu atzinušas, ka mēnesī neizdod vairāk par 10 sterliņu mārciņām.

Demonstrējot tautai piemītošo pašpārliecinātību, britu sievietes sevi uzskata par visskaistākajām. Francūzietes viņi ierindo vien piektajā vietā. No otrās līdz ceturtajai vietai viņas ierindo zviedrietes, brazīlietes un spānietes.

Kādas daiļavas vēl ierindojušās visu laiku skaistāko slaveno sieviešu TOP’10 – skatieties galerijā!


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press