Divpadsmitgadīga meitene dziedātājas Sia klipā dejo ar 28 gadus vecu vīrieti. VIDEO
Aktieris Šaija Labafs un 12 gadus vecā dejotāja Medija Zīglere dziedātājas Sias jaunajā videoklipā dziesmai „Elastic Heart” ataino mūziķes emocionālā stāvokļa divas naidīgi noskaņotās puses.
Slavenības
2015. gada 12. janvāris, 04:14

Divpadsmitgadīga meitene dziedātājas Sia klipā dejo ar 28 gadus vecu vīrieti. VIDEO

Jauns.lv

Austrāliešu dziedātāja Sia (39, pilnā vārdā Sia Keita Izobella Fērlere) atzinusies, ka ir gaidījusi izsaucienus „Pedofilija!” pēc tam, kad klajā nāca viņas jaunākā singla „Elastic Heart” videoklips, kurā filmējusies nepilngadīgā dejotāja Medija Zīglere un Holivudas aktieris Šaija Labafs.

Sia ir labi pazīstama ar to, ka pati nefilmējas savos mūzikas videoklipos un ļauj tajos izpausties aktieriem. Pašā populārākajā videoklipā dziesmai „Chandelier” nofilmējusies jaunā un talantīgā dejotāja Medija Zīglere. Savukārt pavisam nesen klajā nācis dziedātājas jaunākais klips dziesmai „Elastic Heart”. Arī šoreiz tajā filmējusies dejotāja Medija. Taču šoreiz viņa uz ekrāna nav redzama viena, bet kopā ar populāro Holivudas aktieri Šaiju Labafu.

Tāpat kā pirmajā reizē, Medija ir ģērbta miesas krāsas bodijā un galvā viņai uzlikta taisnu gaišu matu parūka. Viņas ekrāna partneris videoklipā ir tērpies tikai miesas krāsas biksītēs. Daudzi skatītāji nav izpratuši režisora domu, ko viņš vēlējies pateikt ar šo deju. Neskaitāmi ļaudis pēc video noskatīšanās vainojuši dziedātāju un videoklipa veidotājus pedofilijas popularizēšanā. „Šis klips būtu lielisks, ja viņas partnerim nebūtu gandrīz 30 gadu, un viņš neizskatītos kā mazu bērnu izmantotājs,” sociālajos tīklos ierakstījis kāds no sašutušajiem skatītājiem.

„Es saprotu, ka tā ir māksla, taču pieaudzis vīrietis un 12 gadīga meitene, kas tērpušies miesas krāsas veļā un uzturas būrī, liek man justies neveikli,” ierakstījis kāds cits.

Redzot cilvēku negatīvo un pārprasto reakciju, dziedātāja savā „Twitter” blogā sniegusi paskaidrojumu par klipa saturu un atvainojusies visiem, kurus šis video apbēdinājis. „Es lūdzu piedošanu visiem, kurus aizskāris videoklips „Elastic Heart”. Es tikai vēlējos radīt emocionālu saturu, nevis kādu aizvainot,” raksta Sia.

Abi dejotāji videoklipā atspoguļojot dziedātājas emocionālā stāvokļa divas naidīgi noskaņotās puses. „Es gaidīju, ka šī video dēļ būs saucieni „Pedofilija!”. Vienīgais, ko varu pateikt, ka Medija un Šaija ir vienīgie aktieri, kuri prata mani atveidot.”

Sia – „Elastic Heart”

Sia – „Chandelier”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, ekrānuzņēmums no video