Kritiķiem netīk Anistones izvēle. "Zelta globusu" tērpu parāde. FOTO
Dženifera Lopesa, Dakota Džonsone, Dženifera Anistone un Keita Hadsone.
Slavenības
2015. gada 12. janvāris, 16:38

Kritiķiem netīk Anistones izvēle. "Zelta globusu" tērpu parāde. FOTO

Jauns.lv

Losandželosā notiekošā „Zelta globusu” ceremonija ir pirmā no prestižajiem balvu vakariem, kas iesāk jauno gadu un vienkopus pulcē neskaitāmas slavenības. Vērtējam, cik eleganti daiļā dzimuma pārstāves bija uzposušās šim pasākumam!

Modes kritiķi šogad „Zelta globusu” ceremonijas vakarā slavēja jaunās aktrises Dakotas Džonsones tērpa izvēli. Aktieru Melānijas Grifitas un Dona Džonsona 25 gadus vecā meita prestižajam balvu vakaram bija izraudzījusies modes nama „Chanel” metāliskas krāsas vakartērpu ar dziļu šķēlumu. Vakarkleita ir no „Chanel” 2014. gada rudens augstās modes kolekcijas. „Iespējams, ka februārī gaidāmā filma „Greja piecdesmit nokrāsas” iecels Dakotu Džonsoni superzvaigznes statusā. Šī nevainojamā tērpa izvēles ziņā viņa jau tagad tur iederas,” – tā pēc „Zelta globusu” ceremonijas jūsmoja modes pētnieki.

Labāk ģērbto dāmu skaitā šogad ierindota arī Keita Hadsone, Sjenna Millere, Naomi Vatsa, Selma Haijeka, Keitija Holmsa, Keira Naitlija, Lupita Njongo, Helēna Mirrena, Amala Klūnija un pat Končita Vursta.

Sliktāk ģērbto slavenību sarakstā daži modes kritiķi ierindojuši allaž eleganto Dženiferu Anistoni. Viņi gan taisnojas, ka tā darījuši ne tāpēc, ka aktrise slikti izskatītos, bet gan „tāpēc, ka viņa vienmēr izskatās vienādi”. „Anistone vienmēr sarkanā paklāja pasākumiem izvēlas melno krāsu, būtu jauki redzēt zvaigzni uzņemamies risku,” norāda skarbie pētnieki. Dženifera balvu vakaram bija izraudzījusies modes nama „Saint Laurent” šauru melnu vakarkleitu līdz zemei, ar dziļu šķēlumu tās sānā, kas atsedza viņas slaido kāju.

Sliktāk ģērbto slavenību skaitā modes pētnieki šoreiz ierindojuši arī Klēru Deinsu, Rozamundu Paiku, Kelliju Osbornu, Amandu Pītu, Tīnu Feju, Robinu Raitu un Lanu Del Reju.

Labāk un sliktāk ģērbtās slavenības šā gada „Zelta globusu” ceremonijas vakarā – galerijā!


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press