0dienas
2stundas
35minūtes
46sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Diddy lietā pieminētas vairākas augsta profila slavenības
foto: Shutterstock
Šons "Diddy" Kombs.
Slavenības

Diddy lietā pieminētas vairākas augsta profila slavenības

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Sociālajos tīklos izplatās saraksts ar slavenībām, kuras saista ar pretrunīgo ASV reperi Šonu "Diddy" Kombsu, kuram tiek izvirzītas apsūdzības par cilvēku tirdzniecību un reketu.

Diddy lietā pieminētas vairākas augsta profila sla...

Jaunajā tiesas prāvā pret Kombsu pieminēti vairāku augsta profila slavenību vārdi, tostarp Nikija Mināža, Lil’ Kim un Mērija Dž. Blaidža. Prāvu ir iesniedzis Teksasas advokāts Tonijs Buzbijs, kurš pārstāv daudzus apsūdzētājus pret mūzikas industrijas magnātu.

Tomēr tiesas prāvā netiek minēts nevienas slavenības vārds, kas bija klāt pēcballītē, kur upuri apgalvo, ka viņi tika sazāļoti. Nesen parādījās informācija, ka Diddy, iespējams, izmantojis savas slavenās kontaktpersonas un ietekmīgos draugus, lai piesaistītu upurus.

Jaunajā tiesas prāvā nenosaukta sieviete apgalvo, ka 2014. gada Piemiņas dienas nedēļas nogalē apmeklējusi Lasvegasu, kur uzturējusies viesnīcā "Rio". Ballītē sieviete satikusi vairākas slavenības, tostarp Mēriju Dž. Blaidžu, Lil’ Kim un Nikiju Mināžu, un viņai esot arī iepazīstināta ar Kombsu, kurš viņu sagaidījis un novēlējis patīkamu laiku ballītē, kā norādīts ziņojumā.

Diddy ballītes demonstrēja repera ietekmi un popularitāti izklaides un modes industrijā.

Diddy ikoniskās Baltās ballītes – viesu vidū Leonardo Dikaprio, Parisa Hiltone un citi Holivudas spīdekļi

"Baltās ballītes" bija ikoniski un grezni pasākumi, kurus organizēja amerikāņu reperis un producents Šons "Diddy" Kombss. Šīs ballītes kļuva pazīstamas ...

Tāpat internetā sāk izplatīties jauns saraksts ar slavenībām, kas, iespējams, saistītas ar Šonu "Diddy" Kombsu. Apsūdzībās minētajā sarakstā esot tādi vārdi kā Leonardo Dikaprio, Jay-Z, Bejonse, Eštons Kačers, Parisa Hiltone, Hovards Sterns, Rasels Brends, Meraija Kerija, Dženifera Lopesa, Rasels Simonss, Ašers un Megana Foksa. 

Šons "Diddy" Kombss tika arestēts par federālām apsūdzībām saistībā ar cilvēku tirdzniecību seksuāliem nolūkiem, izspiešanu un transportēšanu prostitūcijas nolūkiem. Reperis uzstāj, ka ir nevainīgs.