Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pirms savas nāves Liams Peins bija "ļoti pārslogots" juridisko problēmu dēļ ar savu bijušo līgavu Maiju Henriju
foto: Shutterstock
Liams Peins un Maija Henrija satikās aptuveni divus gadus. Viņi saderinājās 2021. gadā, taču pēc tam attiecības saskārās ar problēmām, un pāris beidza savas attiecības 2022. gadā.
Slavenības

Pirms savas nāves Liams Peins bija "ļoti pārslogots" juridisko problēmu dēļ ar savu bijušo līgavu Maiju Henriju

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Īsi pirms savas nāves dziedātājs Liams Peins cīnījās ar problēmām, kas saistītas ar viņa bijušo līgavu Maiju Henriju, atklāj tuvs avots.

Pirms savas nāves Liams Peins bija "ļoti pārslogot...

Avots, kurš bija informēts par situāciju, pastāstīja, ka Peins bija "ļoti pārslogots ar visām juridiskajām problēmām", kas saistījās ar Henriju.

23 gadus vecā Henrija pagājušajā nedēļā izdeva pagaidu aizliegumu bijušajam “One Direction” dziedātājam, pēc tam, kad viņa apgalvoja, ka viņš atkārtoti mēģinājis sazināties ar viņu.

Kādreizējais pāris bija saderinājies, pirms izbeidza savas attiecības 2022. gadā. Henrija, modele un grāmatas “Looking Forward” autore, 6. oktobrī publicēja “TikTok” video, kurā apgalvoja, ka viņas bijušais, kuru viņa nesauc vārdā, bet saista ar "One Direction", turpina viņu vajāt.

"Viņš vienmēr sūta ziņas no dažādiem tālruņu numuriem. Es nekad nezinu, no kurienes nāks nākamais zvans. Viņš man arī sūta e-pastus," Henrija apgalvoja. "Ne tikai man, viņš arī sūta ziņas manai mammai. Vai tas jums šķiet normāli?" "Viņš arī sūta ziņas maniem draugiem," viņa turpināja. 

Henrija apgalvoja, ka Peins "nostādīja" “One Direction” fanus pret viņu. "Viņš saka, ka viņš izmanto “One Direction” fanus, jo viņi vienmēr būs lojāli viņam un viņi nekad nenodos.'"

"Es noteikti izvēlējos piedot daudzas lietas. Kad tu kādu tik ļoti mīli, tu skaties uz viņu caur rozā brillēm. Tu esi noliegumā un domā, ka tās lietas apstāsies, bet tās neapstājas, un tas tikai kļūst par problēmu starp citām problēmām," viņa sacīja intervijā PEOPLE 2024. gada maijā.

Liama Peina ģimene ir izplatījusi paziņojumu, kurā pauž, ka viņi ir "satriekta" par viņa nāvi. "Liams vienmēr dzīvos mūsu sirdīs, un mēs atcerēsimies viņu par viņa laipno, jautro un drosmīgo dvēseli. Mēs, kā ģimene, viens otru atbalstām, cik labi vien spējam, un lūdzam ievērot privātumu un ļaut mums būt mierā šajā šausmīgajā laikā,” teikts paziņojumā.

Liams 2. oktobrī Argentīnā apmeklēja bijušā grupas biedra Niala Horana koncertu.

Mūžībā devies britu mūziķis Liams Peins

Trešdien, 16. oktobrī, Argentīnā traģiskos apstākļos bojā gāja 31 gadu vecā britu superzvaigzne Liams Peins. Kā liecina Argentīnas mediji, pirms ...