Lopesa pirmajā intervijā pēc šķiršanās no Afleka: tas bija visgrūtākais laiks manā dzīvē, bet vienlaikus arī labākais
foto: MediaPunch Inc / Alamy/ Vida Press
20. augustā, pēc diviem gadiem laulībā, Lopesa iesniedza šķiršanās pieteikumu no aktiera Bena Afleka.
Slavenības

Lopesa pirmajā intervijā pēc šķiršanās no Afleka: tas bija visgrūtākais laiks manā dzīvē, bet vienlaikus arī labākais

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa sniegusi pirmo interviju pēc paziņojuma par šķiršanos no aktiera Bena Afleka, atzīstot, ka, iespējams, viņai ir lemts būt vienai.

Lopesa pirmajā intervijā pēc šķiršanās no Afleka: ...

Lopesa atzina, ka neizvirza jaunus kritērijus tam, ko meklē romantiskā partnerī: "Nav nekādu jaunu standartu, jo es nemeklēju nevienu," viņa sacīja intervijā žurnālam “How’s that?”.

"Romantiķi un tie, kuri mīl būt attiecībās un vēlas novecot kopā ar kādu, domā: "Man tas ir vajadzīgs, lai justos pilnvērtīgi un laimīgi, " viņa teica. "Bet tev to nevajag." Viņa smejoties piebilda, ka šī ir mācība, ko viņa "iemācījās tikai pēc 30 gadiem."

"Tas ir prātam neaptverams, ko cilvēka gars spēj pārvarēt," viņa sacīja.

Intervijas laikā Lopesa atklāja sevi kā sievieti, kura bija sasniegusi virsotnes pēc filmas un albuma "This Is Me... Now" iznākšanas, pašfinansējot dokumentālo filmu "Lielākais nekad nepastāstītais mīlas stāsts" par viņas otrās iespējas attiecībām, un filmējoties "Neapturamajā."

"Es jutos tā, it kā būtu sasniegusi visu," viņa sacīja. "Es izdarīju visu darbu, un paskaties, kur es esmu. Un tad visa mana pasaule uzsprāga,” komentējot sajūtas pēc laulības izjukšanas, sacīja Lopesa.

Neskatoties uz sāpēm, ko radīja viņas šķiršanās un turnejas atcelšana, viņa sacīja, ka neko nenožēlo. "Tas nenozīmē, ka tas mani gandrīz nepazudināja. Tas gandrīz izdarīja to. Bet tagad, esot otrā pusē, es domāju: "Dievs, tas bija tieši tas, kas man bija vajadzīgs. Paldies, Dievs. Man žēl, ka man tik ilgi tas bija jāiemācās. Man žēl, ka to nācās darīt tik daudzas reizes. Man to vajadzēja saprast divas vai trīs reizes iepriekš. Es to saprotu. Tev bija man ļoti stipri jātrāpa ar āmuru. Tu uzmeti man visu māju. To nevajag darīt vēlreiz.""

Lopesa aprakstīja savu dzīvi kā pastāvīgas vidējā bērna sindroma ietekmētu – no agras bērnības, alkstot uzmanības un cenšoties būt ideāla, lai izpelnītos mīlestību un atzinību, vispirms no saviem aizņemtiem vecākiem, vēlāk no sabiedrības un saviem romantiskajiem partneriem.

"Es mīlu savus vecākus, bet redzu, kā viņu pieredze un viņu audzināšana mani ietekmēja," viņa teica. "Tu to īsti neapzinies, līdz šīs lietas sāk izpausties tavās pieaugušā cilvēka attiecībās."

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

"Es domāju, ka visu savu dzīvi es vienkārši mēģināju teikt, ka esmu pietiekama, līdz šim brīdim, kad es zinu, ka tā ir. Es pati sev piešķiru atzinību," viņa teica. "Es saku tai mazajai meitenei, kas uzauga Bronksā: "Tu esi paveikusi lielisku darbu!" Es to nedarīju tik daudzus gadus. Un tagad, skatoties uz visu, kas noticis manā dzīvē un attiecībās, pat karjerā, es saku: "Dod sev mazliet miera un mīlestības. Mēs esam pārdzīvojuši tik daudz.""

Viņa aprakstīja, kā cenšas pārtraukt atgriezties pie cilvēku izdabāšanas paradumiem. "Tas ir jauns ceļš, un tas vienmēr ir nedaudz biedējoši, vai ne? Un es zinu, ka vecā Dženifera joprojām centīsies teikt: "Paga, vai mēs nevēlamies to darīt?"

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

Runājot par turnejas atcelšanu, viņa bija "salauzta" par to, ka kādu pievīlusi. "Man vienkārši vajadzēja būt kopā ar saviem bērniem un pašai ar sevi, lai patiešām ieskatītos dziļi tajā, kas notika manā dzīvē," viņa sacīja. "Un es priecājos, ka to izdarīju, jo tas bija patiešām grūts laiks man. Iespējams, visgrūtākais manā dzīvē, bet arī labākais, jo es varēju paveikt darbu pie sevis."

Apdomājot pēdējos savas dzīves gadus, viņa saprot, ka viņa vienmēr ir “lidojusi” viena, un, iespējams, ka viņai tādai esot arī lemts palikt.