Ak, mazā Holivuda! Džolijas bijušais vīrs sapņo par Pita bijušo sievu Anistoni
Mēdz teikt, ka ikvienā jokā ir daļa patiesības. Andželinas Džolijas bijušais vīrs Billijs Bobs Torntons iekārojis Džolijas vīra Breda Pita pirmo sievu Dženiferu Anistoni.
Slavenības
2015. gada 18. janvāris, 07:05

Ak, mazā Holivuda! Džolijas bijušais vīrs sapņo par Pita bijušo sievu Anistoni

Jauns.lv

Ai, mazā Holivuda! Andželinas Džolijas bijušais vīrs Billijs Bobs Torntons atzinis, ka viņa „dzīves mērķis” esot iekarot Dženiferas Anistones sirdi. Viņa savulaik bija Džolijas tagadējā vīra, aktiera Breda Pita, pirmā sieva.

Aizvadītajā svētdienā 59 gadus vecais aktieris Billijs Bobs Torntons saņēma „Zelta globusu” kā labākais aktieris. Viņš apbalvots par tēlojumu kinolentē „Fargo”. Sniedzot interviju TV ziņu pārraidei „Access Hollywood”, aktieris ierosinājis uzspēlēt spēlīti „Ar kuru tu labāk?”. Kad viņam pajautāja, kuru dāmu viņš izvēlētos – bijušo seriāla „Draugi” zvaigzni Dženiferu Anistoni vai aktrisi Rīzu Viterspūnu, Torntons izvēli izdarīja nekavējoties. „Dženiferu Anistoni. Mans mūža mērķis! Tas ir viss, ko varu jums pateikt,” norādīja aktieris pie sevis smīnot. Vēlāk gan viņš piebilda, ka tas bijis joks. Vai patiešām?

Kad viņam lūdza izvēlēties Keiru Naitliju vai Dženiferu Anistoni, arī tad Torntona atbilde bija nemainīga. „Dženiferu Anistoni. Cik reizes tas ir jāatkārto, lai jūs saprastu?” – viņš vēl apvaicājās reportieriem, kurus šī spēle bija no sirds uzjautrinājusi.

Dženifera Anistone piecus gadus bija precējusies ar Bredu Pitu, Torntona bijušās sievas Andželinas Džolijas pašreizējo vīru.

Sarunā ar TV izklaides programmas „Extra” vadītājiem, Billijs Bobs Torntons dalījās pārdomās arī par bijušo sievu, apgalvojot, ka abi aizvien ir draugi. „O, jā, mēs laiku pa laikam sazināmies,” viņš norādīja. „Ne pārāk bieži. Nevēlos viņiem sakrist uz nerviem. Viņas dzīvē šobrīd viss ir labi. Esmu tik lepns par filmu („Unbroken”), ko viņa nesen pabeigusi. Tā ir lieliska,” norādījis Torntons, slavējot bijušās dzīvesbiedres dotības režijā. „Es ceru, ka viņa uzņems vēl desmit filmas kā režisore.”


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press