Pēc četru gadu pārtraukuma supermodele Klaudija Šīfere atkal iziet sabiedrībā. FOTO ar vīru
Četrus gadus daiļā Klaudija Šīfere nebija apmeklējusi sarkanā paklāja pasākumus.
Slavenības
2015. gada 18. janvāris, 17:28

Pēc četru gadu pārtraukuma supermodele Klaudija Šīfere atkal iziet sabiedrībā. FOTO ar vīru

Jauns.lv

Viena no deviņdesmitajos gados pasaulē populārākajām supermodelēm, vāciete Klaudija Šīfere (44), nesen devusies uz filmas „Kingsman: The Secret Service” pirmizrādes vakaru, lai atbalstītu savu vīru, kinorežisoru un producentu Metjū Vonu (43).

Aizvadīto gadu laikā supermodele Kaludija Šīfere nebija apmeklējusi sarkanā paklāja pasākumus kopā ar vīru. Pāris, kurš laulībā nodzīvojis jau nepilnus 13 gadus, nesen kā izdarījis izņēmumu un filmas pirmizrādes vakaru apmeklējis kopā un pozējis preses fotogrāfiem uz sarkanā paklāja. Jaunajā Metjū Vona režisētajā kinolentē „Kingsman: The Secret Service”  piedalījušies tādi aktieri kā Kolins Fērts, Semjuels L. Džeksons un Maikls Keins.

Lai neizskatītos ievērojami garāka par savu vīru, supermodele saviesīgā pasākuma apmeklējumam bija izvēlējusies kurpes uz pavisam neliela papēdīša.

Deviņdesmitajos gados Klaudija Šīfere bija vislabāk apmaksātā supermodele pasaulē. Karjeras laikā viņas fotogrāfijas rotājušas vairāk nekā 700 dažādu prestižu glancēto žurnālu vākus.

Pēc 16 draudzības mēnešiem, 2002. gadā Klaudija apprecējās ar britu kinorežisoru Metjū Vonu, kurš saderināšanās gredzena vietā izredzētajai uzdāvinājis bruņurupucīti. Supermodele ir gādīga māmiņa 13 gadus vecajam dēlam Kasparu un divām meitām – Klementīnei Popiju (10) un Kosimai Violetai (4).

Nesen Klaudija izmēģinājusi savas spējas uzņēmējdarbībā un izdevusi pati savu matu kopšanas līdzekļu līniju. Tajā atrodami šampūni, kondicionieri un matu krāsas.

Klaudijas vīrs kā producents strādājis pie tādām populārām kinolentēm kā „Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998), „Snatch” (2000), kā arī bijis režisors filmām „Kick-Ass” (2010) un „X-Men: First Class” (2011).

Deviņdesmitajos gados Klaudija Šīfere piecus gadus tikās ar slavenāko burvju mākslinieku Deividu Koperfīldu. Viņi iepazinās vienā no Koperfīlda šoviem, kurā burvju mākslinieks uzaicināja supermodeli piedalīties kādā no viņa trikiem.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press