Gundega Skudriņa pēc šķiršanās iziet ļaudīs ar jaunu pavadoni
foto: Aculiecinieka
Skatīties izrādi Gundega Skudriņa devās kopā ar dizaineru Mārci Ziemiņu.
Slavenības

Gundega Skudriņa pēc šķiršanās iziet ļaudīs ar jaunu pavadoni

Ligita Eglīte, Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Pasākumu organizatore un kādreizējā TV seja Gundega Skudriņa, kas pērn paziņoja, ka šķir 20 gadu ilgušo laulību ar miljonāru Gundaru Skudriņu, nu smaida līdzās citam vīrietim.

Gundega Skudriņa pēc šķiršanās iziet ļaudīs ar jau...

Par to, ka ģimenes dzīve ar triju meitu tēvu izirusi, Gundega Skudriņa publiski paziņoja pagājušā gada vasarā, kad jau kādu laiku ar vīru kopdzīve bija pārtraukta. Ka iepriekš saskanīgā pāra kopdzīvē izveidojusies plaisa, varēja nojaust jau krietnu laiku, jo Skudriņi pasākumus apmeklēja atsevišķi, bet ceļojumos Gundega mēdza doties viena vai ar citu kompāniju, kamēr Gundars uz ārzemēm veda meitas. Atklājot šķiršanās faktu, Gundega pauda, ka lēmums pieņemts ne spontāni, bet gan briedis jau vairākus gadus. Skudriņa skaidroja: lai arī ciena Gundaru, uzskata viņu par lielisku tēvu, brīnišķīgu vīrieti, veiksmīgu un harismātisku uzņēmēju, viņas jūtas apdzisušas un kopdzīvē nav vairs piepildījuma. Tāpat sapratusi, ka šajā dzīves posmā vīrietī, kas ir blakus, vēlas rast ne vairs balstu, bet gan cilvēku, ar ko kopā var gūt piedzīvojumus un emocijas.

Šīs vasaras sākumā Gundegai Skudriņai bija 50. dzimšanas diena, un apaļās jubilejas noskaņās viņa arī atklāja, ka ir sastapusi kādu īpašu cilvēku, ir iemīlējusies un bauda laimi jaunās attiecībās. Vairāk par šo tēmu gan viņa stāstīt nevēlējās, uzsverot, ka šīs attiecības grib paturēt noslēpumā un kopbildes ar jauno mīļoto citiem nerādīs. Jaunais draugs neesot publiska persona.

Kā novērojis žurnāls "Kas Jauns", aizvadītajā mēnesī Gundega Skudriņa, saposusies skaistā, svinīgā kleitā, jauna vīrieša pavadībā devās uz Jauno Rīgas teātri, kur norisinājās režisora Alvja Hermaņa iestudējuma "Lai Dievs stāv tev klāt, tu, nabaga cietēj!" pirmizrāde. Pamanot preses fotogrāfus, izskatījās, ka gan Gundega, gan viņas pavadonis samulst. Atšķirībā no Skudriņas, kas ceļu uz teātra ieeju turpināja pārliecinoši un ar smaidu sejā, vīrietis tā kā palēcās sāņus, izveidojot pamatīgu distanci starp abiem, lai arī pagalmā ienāca cieši blakus.

foto: Aculiecinieka
Skatīties izrādi Gundega Skudriņa devās kopā ar dizaineru Mārci Ziemiņu.
Skatīties izrādi Gundega Skudriņa devās kopā ar dizaineru Mārci Ziemiņu.

Kā noskaidroja "Kas Jauns", Gundegas Skudriņas pavadonis, ar ko kopā viņa skatījās teātra izrādi, ir Mārcis Ziemiņš, viņas kolēģis Skudriņai piederošajā uzņēmumā "Skudras metropole". Tiesa, Skudriņa ar kolēģiem ir bieži Jaunā Rīgas teātra viesi, un iespējams, ka tikai labu kolēģu statusā Gundega un Mārcis izrādi apmeklējuši arī šoreiz. Arī iepriekš, esot kolēģu statusā, soctīklos abi publiskojuši kopbildes.