Keita Midltone jutusies "pazemota". Princis Viljams pret viņu "izturējies kā pret kājslauķi"
foto: The Middleton Family 2011/Shutterstock/ Vida Press
Keita Midltone un princis Viljams Sentendrūsas universitātes gados 2005. gadā.
Slavenības

Keita Midltone jutusies "pazemota". Princis Viljams pret viņu "izturējies kā pret kājslauķi"

Gerda Ansone

Jauns.lv

Princis Viljams un viņa sieva Ketrīna apbūruši nācijas sirdis jau kopš iepazīšanās Sentendrūsas universitātes gados, taču, tāpat kā visi pāri, arī viņi piedzīvojuši attiecību kāpumus un kritumus.

Keita Midltone jutusies "pazemota". Princis Viljam...

Velsas princese savulaik atzinusi, ka jūtas “pazemota”, un sūdzējās, ka princis Viljams pret viņu izturas “kā pret kājslauķi”, kad viņš naktsklubos izklaidējies ar citām meitenēm laikā, kad abi bija paņēmuši pārtraukumu attiecībās. Ketrīna un Viljams, kuriem tagad ir trīs kopīgi bērni, ar savu mīlas stāstu iedvesmojuši visu nāciju kopš iepazīšanās Sentendrūsas universitātē Skotijā. Taču, tāpat kā jebkurš cits pāris, arī viņi piedzīvojuši attiecību kāpumus un kritumus, un pat pāris reizes izšķīrušies pirms vienoja dzīves laulības saitēm.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

Pirmo reizi viņi pašķīrās 2004. gadā, pēc tam vēlreiz 2007. gadā. Otrā šķiršanās atstājusi Ketrīnu “dziļi sarūgtinātu”. Jautāts par šķiršanos viņu saderināšanās intervijas laikā, Viljams diplomātiski atbildēja, ka viņiem bija “jāatrod katram savs ceļš” un “jāpieaug”, bet sīkāku informāciju par to nesniedza.

Tomēr izdevuma “Mail on Sunday” karaliskās ģimenes eksperte Keitija Nikola 2007. gadā apgalvoja, ka viņi gājuši katrs savu ceļu, jo Viljams uzskatījis, ka no viņu attiecībām pazudusi “jautrība”. Publikācijā tika apgalvots, ka nākamā princese jutusies “pazemota” pēc tam, kad princis Viljams pēc viņu šķiršanās redzēts vairākos Londonas naktsklubos izklaidējamies ar dažādām meitenēm.

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila etiķetes, ne stingrie ģērbšanās likumi, kas tagad jāievēro viņas statusa sievietei.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

Keitas draugi tolaik apgalvoja, ka pārim bijusi skarba vārdu apmaiņa, jo Keitai šķitis, ka Viljams ar savām dēkām “padara lētu arī viņas tēlu”. Viens no Midltones draugiem izdevumam pastāstījis, ka Keita brīdinājusi Viljamu par viņa uzvedību un tā bija pirmā reize četru gadu laikā, kad viņa ar princi tā runājusi.

“Keita teica Viljamam, ka viņš liek viņai izskatīties slikti,” paskaidrojis viens no Midltones draugiem. “Viņa gadiem ilgi samierinājusies, ka meitenes lenc viņas draugu, turklāt kādu laiku viņai tas pat šķita smieklīgi un glaimojoši. Taču pēc viņa nesenās uzvedības viņa izvirzīja ultimātu un teica, ja viņš šādi uzvedas sabiedrībā, viņš padara lētu viņas tēlu, kā arī pats savu.”

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

“Viņa Viljamam teica, ka nav gatava, ka pret viņu izturas kā pret kājslauķi un ka prinča bezrūpīgā uzvedība slikti ietekmē viņas tēlu. Agrāk viņa vienmēr bija pievērusi acis uz šādām lietām, bet tas viņu ļoti satrauca,” paskaidroja informācijas avots.

Ketrīnas sacītais atstājis iespaidu uz Viljamu un drīz pēc nopietnās sarunas abi atjaunojuši attiecības. Jau trīs mēnešus pēc pašķiršanās pāris atkal redzēts kopā. Attiecību noturīgumu viņi pārbaudīja vēl dažus gadus un tikai 2010. gadā paziņoja par saderināšanos. Tam sekoja greznas karaliskās kāzas Vestminsteras abatijā 2011. gada aprīlī, un tagad viņiem ir trīs kopīgi bērni – princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.