Dženiferu Lopesu apsūdz tieksmē pēc alkohola laikā, kad viņa šķir laulību no Bena Afleka
foto: Kristin Callahan/ACE Pictures/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa filmas “Hustlers” uzņemšanas laukumā pirms dažiem gadiem.
Slavenības

Dženiferu Lopesu apsūdz tieksmē pēc alkohola laikā, kad viņa šķir laulību no Bena Afleka

Gerda Ansone

Jauns.lv

Dženiferas Lopesas draugi uzskata, ka dziedātāja daudz biežāk sākusi lietot alkoholu skandalozās šķiršanās laikā no Bena Afleka, vēsta portāls "RadarOnline", atsaucoties uz zvaigznei pietuvinātiem avotiem.

Dženiferu Lopesu apsūdz tieksmē pēc alkohola laikā...

“Viņa nodarbojas ar “pašārstēšanos”, lai tiktu galā ar skarbo realitāti pēc šķiršanās. Agrāk viņa iedzēra tikai kompānijā, bet tagad tā ir daļa no viņas ikdienas, un viņas gatavotie kokteiļi šķiet diezgan stipri,” pastāstījis viens no latino dīvai pietuvinātiem cilvēkiem.

Dženifera Lopesa nodibina alkoholisko dzērienu zīmolu “Delola”

Baumas liecina - viens no šķiršanās iemesliem varētu būt paša Bena Afleka pārmērīga alkohola lietošana. Iepriekšējā laulībā aktierim bija problēmas ar alkoholu, un viņš tajā vainoja savu bijušo sievu Dženiferu Gārneri. Nesen paparaci pirmo reizi kopš šķiršanās paziņojuma nofotografējuši Dženiferu Lopesu un Benu Afleku kopā. Aculiecinieki turklāt apgalvoja, ka viņi ne tikai sarunājušies, bet esot arī sadevušies rokās un skūpstījušies.

Dženiferu Lopesu un Benu Afleku savulaik iesauca par “Beniferu”, bet viņu attiecību vēsture ir viena no apspriestākajām šovbiznesa pasaulē. Lopesa un Afleks iepazinās 2002. gadā filmēšanas laukumā. Tolaik Dženifera bija precējusies ar dejotāju Krisu Džadu, taču drīz viņa iesniedza šķiršanās pieprasījumu, un pēc kāda laika uzsāka romantiskās attiecības ar Benu. Tā paša gada novembrī viņi paziņoja par saderināšanos. Bens bildināja Dženiferu, uzdāvinot viņai gredzenu ar 2,5 miljonus dolāru vērtu rozā briljantu.

Pāris ātri kļuva par vienu no populārākajiem Holivudā, un viņu personīgā dzīve aktīvi tika atspoguļota plašsaziņas līdzekļos. 2003. gadā, kad bija paredzētas viņu kāzas, pāris negaidīti paziņoja par to pārcelšanu. Oficiālais iemesls bija pārmērīga preses uzmanība. Taču drīz pēc tam, 2004. gada janvārī, abi paziņoja par šķiršanos. 2004. gada jūnijā Dženifera Lopesa apprecējās ar dziedātāju Marku Antoniju, ar kuru laulībā nodzīvoja līdz 2014. gadam. Ģimenē pasaulē nāca dvīņi – Makss un Emme. Savukārt Afleks 2005. gadā apprecējās ar aktrisi Dženiferu Gārneri. Viņiem ir trīs kopīgi bērni, taču arī viņu laulība beidzās ar šķiršanos. Pāris kopdzīvi beidza 2018. gadā. Laikā, kad katram bija sava ģimene, Lopesas un Afleka ceļi tikpat kā nekrustojās un viņi publiski kontaktus neuzturēja.

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

Gandrīz 20 gadus vēlāk, 2021. gadā, Lopesa un Afleks atjaunoja romantiskās attiecības. 2022. gada aprīlī abi atkal paziņoja par saderināšanos. Tā paša gada jūlijā viņi apprecējās Lasvegasā pieticīgā ceremonijā, bet pēc mēneša nosvinēja greznas kāzas ģimenes un draugu lokā Benam piederošajā īpašumā Džordžijas štatā. Sākumā viņu kopdzīve šķita laimīga, un pāris bieži sociālajos tīklos dalījās ar romantisku brīžu fotogrāfijām. Taču laika gaitā presē sāka parādīties baumas par problēmām viņu attiecībās. Izejot sabiedrībā, Bens bieži izskatījās noguris un drūms līdzās Dženiferai, turklāt paparaci ne reizi vien bija izdevies iemūžināt pāra strīdus. Aizvien biežākas kļuva runas par to, ka nesaskaņas ģimenē pieaug. 2024. gada augusta beigās Dženifera Lopesa iesniedza šķiršanos prasību.