Sairusas dziesma “Flowers” nav vienīgā dziesma, kas varētu būt veltīta viņas bijušajam vīram Hemsvortam
foto: Shutterstock
Sairusa un Hemsvorts bija precējušie nepilnu gadu.
Slavenības

Sairusas dziesma “Flowers” nav vienīgā dziesma, kas varētu būt veltīta viņas bijušajam vīram Hemsvortam

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Vienas no dziedātājas Mailijas Sairusas vētrainākajām attiecībām bija ar aktieri Laeimu Hemsvortu, ar kuru populārā dziedātāja bija precējusies nepilnu gadu. Sairusa abu attiecību laikā ir sarakstījusi vairākas dziesmas, kuras bieži tiek uzskatītas par veltītām viņas bijušajam vīram Laeimam Hemsvortam.

Sairusas dziesma “Flowers” nav vienīgā dziesma, ka...

"Wrecking Ball" (2013)

Šī ir viena no Mailijas Sairusas populārākajām dziesmām, un tā tiek uzskatīta par emocionālu atsauci uz viņas un Laeima attiecību sabrukumu. Dziesmā viņa dzied par sāpēm, kuras viņa piedzīvoja pēc šķiršanās, un to, ka attiecības, kas sākās spēcīgi, beidzās ar emocionālu iznīcību. Nereti vien dziedātāja šo dziesmu izpilda ar asarām acīs.

"Slide Away" (2019)

Šī dziesma tika izdota neilgi pēc tam, kad Sairusa un Hemsvorts paziņoja par šķiršanos. Dziesmas tekstos ir norādes uz to, kā abi izauguši katrs savā virzienā un kā ir laiks doties tālāk. Dziesmā ir norādes uz attiecību sākumu, kas kādreiz bija ideāls, bet laika gaitā mainījās.

"Flowers" (2023)

Šī dziesma ir interpretēta kā atbilde uz attiecībām ar Laeimu Hemsvortu, īpaši, ja ņem vērā tās izdošanas datumu — tā tika izlaista vīrieša dzimšanas dienā. Dziesmā Mailija dzied par to, kā viņa var pati par sevi parūpēties un būt laimīga viena pati. 

"Flowers" ir sava veida pašapliecinājums, kas parāda viņas spēju atgūties pēc šķiršanās un dzīvot tālāk. Daudzi fani arī spekulējuši, ka uzvelkot videoklipā zeltainu kleitu, Mailija netieši dod norādi, ka Hemsvorts varētu būt viņu krāpis ar aktrisi Dženiferu Lorensu. Kā zināms, Lorensa līdzīgu kleitu viņa valkāja 2012. gada “Bada spēļu” pirmizrādē.

"Malibu" (2017) 

Šī dziesma arī bieži tiek saistīta ar Mailijas Sairusas attiecībām ar Laeimu Hemsvortu, bet atšķirībā no citām dziesmām, tā ir daudz pozitīvāka un atspoguļo laimīgāku attiecību periodu.

"Malibu" tika uzrakstīta laikā, kad viņi atkal bija kopā pēc šķiršanās 2013. gadā. Dziesma ir sava veida mīlas vēstule Hemsvortam, kurā Mailija apraksta viņu dzīvi kopā Malibu un to, kā viņu attiecības bija mainījušās un kļuvušas stiprākas. Tā simbolizē jaunu sākumu un pozitīvas pārmaiņas viņu attiecībās.

Pati Mailija gan nekad nav apstiprinājusi, ka viņas dziesmas veltītas Hemsvortam. 

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts laiku lokos

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

Mailija Sairusa un Laeims Hemsvorts izšķīrās 2019. gada augustā, mazāk nekā gadu pēc viņu laulībām 2018. gada decembrī. Viņu attiecības sākās 2009. gadā, kad viņi iepazinās filmas "Pēdējā dziesma" uzņemšanas laikā. Pāris vairākas reizes izšķīrās un atkal salaba, pirms beidzot apprecējās. Lai gan oficiāli neviens no viņiem nav publiski runājis par konkrētām neuzticības epizodēm, tabloīdi un plašsaziņas līdzekļi spekulēja, ka abiem bija problēmas, kas saistītas ar abpusējām uzticības jautājumiem. 

Laeims Hemsvorts iesniedza šķiršanās pieteikumu 2019. gada augustā, atsaucoties uz “nesamierināmām domstarpībām”. Oficiālā šķiršanās tika pabeigta 2020. gada janvārī.