Daiļā akordeoniste Ksenija Sidorova saderinājusies
Latviešu talantīgā akordeoniste Ksenija Sidorova kopā ar savu līgavaini Hosē.
Slavenības
2015. gada 20. janvārī, 08:32

Daiļā akordeoniste Ksenija Sidorova saderinājusies

Jauns.lv

Latvijas slavenākā akordeoniste Ksenija Sidorova vairs nav brīva sieviete, un latvju bāleliņi, kas cerēja iekarot smukās mūziķes sirdi, ir nokavējuši.

Daiļā akordeoniste Ksenija Sidorova saderinājusies...

Ksenija sociālajā tīklā Facebook.com. nākusi klajā ar priecīgu vēsti - viņa ir saderinājusies un pošas kāzām. Akordeonistes līgavainis nav no Latvijas. Izredzētā vārds ir Hosē Luis Arizaga Lobeto.

Latviešu mūziķi ar skaisto dzīves notikumu sveic arī vairākas pašmāju slavenības, novēlot saticīgu dzīvošanu un sūtot daudzus citus laba vēlējumus jaunajam pārim. Ksenija portālam Kasjauns.lv atklāj: „Esmu pati laimīgākā sieviete pasaulē!” emocijās pēc bildinājuma saņemšanas dalās talantīgā mūziķe. Ksenijas mīļotais ir spānis, bet pāris dzīvo Londonā. Sidorova teic, ka jau tuvākajā laikā tiks izvēlēta kāzu norises vieta un datums. „Līdz šim nav bijis laika domāt par kāzām, jo bildinājums saņemts nupat, pirms dažām dienām. Bet ilgi negaidīsim, un jau tagad sāksim domāt,” teic mūziķe. Viņa piebilst, ka saplānot kāzu laiku nebūs vienkārši, jo tas jāsaskaņo ar uzstāšanās grafiku. „Bet šīs problēmas ir skaistas,” uzsver Ksenija Sidorova.

Spēlē Ksenija Sidorova

Ksenija Sidorova Rīgā

Ksenija Sidorova Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanas svētkos

6. jūnijā populārā akordeoniste Ksenija Sidorova piedalījās Dzintaru koncertzāles vasaras sezonas atklāšanas koncertā un svinīgajā ballītē.

„Rīgas festivāls” preses konference

„Rīgas festivāls” preses konference


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica,facebook.com