Paspēlējās ar Donalda Trampa metodēm. Teilores Sviftas pusē nostājas leģendārais šausmu literatūras autors Stīvens Kings
foto: Nancy Rivera/INSTARimages/ Vida Press
Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta un amerikāņu šausmu literatūras leģenda Stīvens Kings.
Slavenības

Paspēlējās ar Donalda Trampa metodēm. Teilores Sviftas pusē nostājas leģendārais šausmu literatūras autors Stīvens Kings

Gerda Ansone

Jauns.lv

Populārais amerikāņu šausmu literatūras autors Stīvens Kings paudis atbalstu Teilorei Sviftai pēc tam, kad ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps soctīklos apgalvoja, ka "ienīst" populāro dziedātāju.

Paspēlējās ar Donalda Trampa metodēm. Teilores Svi...

Par šausmu karali dēvētais rakstnieks Stīvens Kings nostājies popzvaigznes Teilores Sviftas pusē! Viņš sociālās saziņas vietnē “X” publiski izrādījis savu atbalstu popmūzikas sensācijai laikā, kad republikāņu partijas kandidāts uz ASV prezidenta krēslu Donalds Tramps ir “uzmetis lūpu” uz dziedātāju un, ja reiz popdīva neatbalsta viņa kandidatūru, tad soctīklos bērnišķīgi komentējis, ka viņš ienīst šo mūziķi.

Stīvens Kings paspēlējies ar Donalda Trampa metodēm, tikai atšķirībā no prezidenta amata kandidāta, paudis absolūti pretēju viedokli par Teilori. Vietnē “X”, kas iepriekš bija zināma kā “Twitter”, Kings saviem septiņiem miljoniem sekotāju atstājis lakonisku un smalku vēstījumu: “Man patīk Teilore Svifta. Viņas mūzika dara mani laimīgu. Stāsta beigas.”

Kings šo ierakstu veicis īsi pēc tam, kad Donalds Tramps lepni paziņoja: “Es ienīstu Teilori Sviftu!”, un rakstnieks uz to atbildējis ar “Es mīlu Teilori Sviftu”. Saprotot, ka Teilore Svifta šobrīd ir pati populārākā dziedātāja uz mūsu planētas, Tramps sajuties dziļi aizkaitināts, ka viņa atbalsta demokrātu partijas kandidāti un viceprezidenti Kamalu Harisu.

Turklāt Stīvens Kings nav vienīgais, kurš nostājies Teilores pusē. Negaidītajā soctīklu sāgā dziedātājai atbalstu paudis arī viņas bijušais menedžeris Skūters Brauns. Viņš savos “Instagram” stāstos uzrakstījis: “Nokrati to nost, Donald. Kamala 2024” – savam vēstījumam izmantojot Sviftas populārās dziesmas “Shake It Off” nosaukumu un piemērojot to šā brīža vajadzībai.