"Domāju, ka nomiršu." Orlando Blūms trīs mēnešu laikā nokrities svarā par 23 kg!
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com/ Vida Press
Aktieris Orlando Blūms.
Slavenības

"Domāju, ka nomiršu." Orlando Blūms trīs mēnešu laikā nokrities svarā par 23 kg!

Gerda Ansone

Jauns.lv

Aktieris Orlando Blūms (47) šokējis ar atzīšanos, ka nokrities svarā par gandrīz 23 kilogramiem, lai varētu atveidot lomu sporta drāmā "The Cut". Filmā viņš atveido pensionētu bokseri, kuram jānokrītas svarā un jāatgūst fiziskā forma, lai atkal izietu ringā. Kādus upurus tik nenākas nest aktieriem!

"Domāju, ka nomiršu." Orlando Blūms trīs mēnešu la...

Filmas “Karību jūras pirāti” zvaigzne atzinies, ka turējis sevi ļoti striktos grožos. “Trīs mēnešus ierobežoju ēšanu. Filmēšanas laikā biju sev visvieglākajā svarā. Nometu nepilnus 23 kilogramus, neskatoties uz to, ka sākumā svēru 84. Tas ir diezgan daudz. Psiholoģiski biju uz robežas. Iedomājieties cilvēku, kurš visu šo laiku pārtiek tikai no tunča un gurķiem,” intervijā žurnālam “Variety” pastāstījis aktieris.

Kādā brīdī filmēšanas laikā Blūms pat izteicies: “Es domāju, ka nomiršu.” To aktieris norādījis intervijā citam izdevumam – slavenību žurnālam “People”. Zinot, cik smags Orlando bijis sagatavošanās process lomai, viņa dzīvesbiedre dziedātāja Keitija Perija (39) filmas pirmizrādes vakarā izplūda asarās. “Viņa bija patiesi aizkustināta. Viņa zināja, ko viņam tas maksāja,” norādījis paziņa.

foto: Nancy Rivera / SplashNews.com/ Vida Press
Orlando Blūms un Keitija Perija.
Orlando Blūms un Keitija Perija.

Starp citu, šī nav pirmā reize, kad Blūms eksperimentē ar uzturu. Aktieris iepriekš atzinis, ka viņa ēdienkartē 90 procentus sastāda tikai augu valsts pārtikas produkti: auzu pārslas, lazdu riekstu piens, kanēlis, vaniļas pasta, rieksti, godži ogas, vegānu proteīna pulveris un dažādas tējas. Reizi mēnesī viņš atļaujas apēst gabalu gaļas, neskatoties uz to, ka uzskata govis par “skaistākajām radībām uz planētas”. Starp citu, toreiz tīmekļa lietotāji diētas aprakstu uzskatīja par muļķošanos un jokojot salīdzināja savu elku un viņa ēšanas paradumus ar trillera “Amerikāņu psihopāts” galveno varoni.