Slavenības
2021. gada 16. jūlijs, 16:06

Cēlas attiecības! Keitija Perija aiziet uz jogu kopā ar Orlando Blūma bijušo sievu

Jauns.lv

Holivudas aktiera Orlando Blūma un viņa kādreizējās sievas - modeles Mirandas Keras - attiecības var apskaust visi, kuriem sanāk kontaktēties ar bijušo laulāto pāri.

Keitija Perija un Orlando Blūms atpūšas Grieķijā 2021. gada jūnijā

gallery icon
34

Bijušais pāris regulāri tiekas, jo kopīgi audzina dēlu Flinnu. Turklāt Miranda Kera bija viena no pirmajām, kas apciemoja bijušo vīru un viņa līgavu dziedātāju Keitiju Periju pēc tam, kad pārim piedzima meitiņa Deizija.

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon
11

Savukārt tagad trijotne savas attiecības pārnesusi pavisam jaunā līmenī. Keitija Perija, kura aizvien piestrādā, lai pēc dzemdībām atgūtu nevainojamu figūru, nesen kopā ar Mirandu Keru apmeklējusi jogas nodarbību. 36 gadus vecā dziedātāja pat dalījusies ar kopīgu selfiju savā “Instagram” kontā.

Parakstā Keitija Perija paskaidrojusi, ka šī esot pirmā reize, kad viņa pēc dzemdībām apmeklējusi jogu. Mirandu Keru viņa nosaukusi par “savu meiteni”. Savukārt Orlando Blūms komentāru sadaļā līgavu un bijušo sievu nosaucis par “visforšākajām” un pažēlojies, ka ir “palaidis garām visu jautrību”.

Orlando Blūms un Miranda Kerra

gallery icon
23

Tiesa, ne visi fani ir noticējuši Keras un Perijas sirsnīgajai draudzībai, jo kopumā šim ierakstam bija reklāmas raksturs. Abas slavenības nelielajos video fragmentos reklamēja smaržas.

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon
14

Tas, ka vienā video nofilmējušās “Karību jūras pirātu” zvaigznes Blūma abas mīļotās sievietes, nevarēja nepiesaistīt sabiedrības uzmanību. Arī par to aizdomājušies skeptiskāk noskaņotie fani.

Keitija Perija un Orlando Blūms bauda romantiku Eda Šīrana koncertā

Keitija Perija un Orlando Blūms roku rokā apmeklējuši Eda Šīrana koncertu Losandželosā. Aculiecinieki apgalvo, ka pāris pavadījis daudz laika viens ...

gallery icon
5

Orlando Blūms ar Mirandu Keru bija precējies no 2010. gada līdz 2013. gadam. Ar Keitiju Periju viņš sāka satikties 2016. gadā. Pāra attiecībās bija neliels pārrāvums, pēc kura Blūms un Perija nolēma attiecības atjaunot. 2020. gada augustā pāris kļuva par vecākiem meitai, kurai deva vārdu Deizija Dava Blūma.

Keitija Perija un Orlando Blūms pirmajās kopīgajās brīvdienās Havaju salās

Baumas, ka dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms varētu būt pāris, parādījās 2016. gada janvārī, kad abi manīti flirtējam ...

gallery icon
20