Jānis Timma nevēlas atlaist Annu Sedokovu: "Mēs paši ar visu tiksim galā"
foto: Instagram/@annasedokova
Anna Sedokova ar savu latviešu vīru Jāni Timmu laikā, kad abu attiecībās vēl viss bija labi...
Slavenības
2024. gada 11. septembrī, 09:54

Jānis Timma nevēlas atlaist Annu Sedokovu: "Mēs paši ar visu tiksim galā"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēdējā laikā fani nesaprot, kas notiek ar Annu Sedokovu. Daudzi dziedātāju tur aizdomās par aizraušanos ar plastisko ķirurģiju, bet viņa atzinusi, ka vienkārši jūtoties labi pēc šķiršanās.

Jānis Timma nevēlas atlaist Annu Sedokovu: "Mēs pa...

Zvaigžņu pāris turpina pārsteigt fanus. Anna un Jānis te publiski skaidro attiecības, te atzīstas viens otram maigās jūtās. Dziedātāja bija devusi mājienu par laulības šķiršanu, bet fani ir neizpratnē, uzdodot abiem jautājumus soctīklos.

Jānis Timma komentēja situāciju personīgajā "Instagram" profilā, kas gan izraisīja vēl lielāku neizpratni. Viņš publicējis humoristisku video, kurā dodas gulēt viens, bet pie durvīm stāv čemodāni. "Kad izteicu savu viedokli sievai un apmierināts eju gulēt. Vīrieši, kas ir bijuši šādā situācijā?" smejoties jautāja sportists. "Video ir vienkārši smieklīgs," piebilda Jānis. "Un man šķiet, ka smieklīgs pēc situācijas. Beidziet man uzdot jautājumus par mūsu privāto dzīvi. Mēs paši tiksim ar visu galā."

Soctīklu lietotāji ir neizpratnē pēc basketbolista teiktā. Timma taču turpina saukt Annu par sievu, bet ar savu video baumas par šķiršanos pārvērtis līdz banālam ģimenes strīdam. "Nav skaidrs. Anna Sedokova šķiras, maina izskatu. Jānis nešķiras. Kā saprast? Nu forši, ja nešķiras. Superpāris"; "Laimīga sieva - laimīga dzīve!"; "Izlīgstiet beidzot," aicina fani.

Tikmēr Anna turpina runāt par personīgo drāmu. Piemēram, izmaiņas izskatā 41 gadu vecā skatuves māksliniece skaidroja ar šķiršanos. Pēc šķiršanās sievietes bieži vien kļūstot skaistākas, uzsvēra dziedātāja.

"Maigi atgādinu, ka tā ir mana dzīve, mans ķermenis un mana darīšana. Un arī manas kļūdas, ko labot tikai man. (..) Mēs esam pieauguši cilvēki un esam pateicīgi viens otram par ceļu, ko esam nogājuši kopā. Tas bija sarežģīts, bet ļoti interesants," viņa rakstīja.

Pielūdzēji pārdzīvo par izpildītāju un atbalsta viņu šajā grūtajā periodā. Savukārt dažiem ir aizdomas, ka laulātie tādējādi tikai uzkurina interesi par Sedokovas jaunajām dziesmām, kurās runāts par šķiršanos. Fani tomēr cer uz mīlētāju ātru atkalapvienošanos, raksta "StarHit".

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā