Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - biogrāfiska sporta drāma, aizraujošs detektīvseriāls un skaudri dzīvesstāsti
foto: Publicitātes
"Dzelzs tvēriens" ir patiess stāsts par kādas ģimenes ambīcijām, triumfu un lāstu.
TV

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - biogrāfiska sporta drāma, aizraujošs detektīvseriāls un skaudri dzīvesstāsti

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties drāmu "Dzelzs tvēriens", seriālu "Robeža" un sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" sesto sezonu.

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - biogrāfiska sporta drā...

Likteņa triecieni

"Dzelzs tvēriens" ir patiess stāsts par kādas ģimenes ambīcijām, triumfu un lāstu.

Fon Ērihu ģimenes galva ir skarbs teksasietis, apņēmības pilns izdarīt visu, lai palīdzētu saviem dēliem sportā sasniegt to, kas nav izdevies pašam. Viņa ilgas pēc panākumiem kļūst par lāstu, kad likteņa triecieni cits pēc cita sagrauj brāļu attiecības un ilgi loloto amerikāņu sapni, kā arī pārvērš ģimenes mājas par cīņas ringu. Drāma, ko dziedātāja Adele nosaukusi par labāko jebkad redzēto filmu, uzdod jautājumu – kāda ir patiesā cena tik stingrai audzināšanai?

Šo emocionāli satricinošo filmu veidojusi īsta sapņu komanda: psiholoģisko trilleru meistars, režisors un scenārija autors Šons Dērkins, drāmas "Saula dēls" operators Māķāšs Erdēji un fantastiski aktieri: siržu lauzējs Zaks Efrons, seriāla "Lācis" zvaigzne un "Calvin Klein" jaunā seja Džeremijs Alens Vaits, Hariss Dikinsons, zināms no filmas "Skumju trijstūris", un Lilija Džeimsa, kura mirdz šajā vīriešu kompānijā.

Kurš vainīgs?

Seriāls "Robeža" ("Borderline") ir aizraujošs psiholoģisks trilleris par kāda nozieguma izmeklēšanu.

Detektīvs Boids no ziemeļiem un detektīve Rīgana no dienvidiem ir spiesti nolikt malā savas domstarpības un strādāt kopā, kad Īrijas pierobežas pludmalē tiek atrasts sievietes līķis.

"Ērkšķu" sestā sezona

Klāt sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" sestā sezona!

"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas atklāšanas pasākums

Otrdien, 3. septembrī, "Centrālajā stacijā Rīga" tika atklāta sestā sezona raidījumam "Caur ērkšķiem uz...".

Pie televīzijas skatītājiem kanālā "360TV" un izklaides platformā "Tet TV+" ar jauniem pārsteigumiem, skaudriem dzīvesstāstiem un cerībām par labāku nākotni nonāk sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunā sezona. Jaunās sezonas dalībnieču dzīvesstāstus aptumšo dažādi notikumi un pārdzīvojumi – traģēdija Gulbenē, kad maniaks bērnudārzā nogalināja audzinātāju un bērnus, agra grūtniecība un atņemtas bērnu aprūpes tiesības, narkotisko vielu lietošana un vairākkārtēji pašnāvību mēģinājumi, dzīve ģimenē, kur vairākiem tās locekļiem ir garīgās attīstības traucējumi… Neraugoties uz dzīves mestajiem pārbaudījumiem, viņas ir gatavas atvadīties no vecās dzīves, atjaunojot ticību saviem spēkiem.

12. septembrī jaunā sezona nonāks pie "Tet TV+" skatītājiem, savukārt televīzijas kanālā "360TV" raidījums būs skatāms no 19. septembra katru ceturtdienu pulksten 21.10.

"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas prezentācija 2024. gada maijā

Sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” sestās sezonas prezentācija.