Nav svārku, nav problēmu! Šovbiznesa zvaigznes, kas izvēlas jauno modes kliedzienu - žaketes
foto: Vida Press
Kārstākais starpsezonas modes kliedziens slavenību vidū – žaketes, kas tiek valkātas kā kleitas. Drosmīgākās izvēlas šo apģērba gabalu no vīriešu kolekcijām.
Slavenības
2024. gada 11. septembrī, 05:53

Nav svārku, nav problēmu! Šovbiznesa zvaigznes, kas izvēlas jauno modes kliedzienu - žaketes

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Kārstākais starpsezonas modes kliedziens slavenību vidū - žaketes, kas tiek valkātas kā kleitas. Drosmīgākās izvēlas šo apģērba gabalu no vīriešu kolekcijām.

Nav svārku, nav problēmu! Šovbiznesa zvaigznes, ka...

Nikola Koulena (37)

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com/ Vida Press
Nikola Koulena.
Nikola Koulena.

Seriāla "Bridžertoni" zvaigzne izgāja sabiedrībā "Roksanda" zīmola žaketē, kurai bija pieskaņotas tikpat košas acu ēnas.

Zendaja (27)

foto: affinitypicture / BACKGRID/ Vida Press
Zendaja.
Zendaja.

Aktrise un dziedātāja ir pazīstama kā liela vintāžas apģērbu cienītāja, bieži vien izvēloties drēbes, kas ir vecākas par viņu pašu. Arī, dodoties uz interviju pie Džimija Kimela, viņa izvēlējās "Ralph Lauren" žaketi no 1992. gada pavasara kolekcijas, kurā varēja nodemonstrēt savas garās slaidās kājas, kurās autas "Christian Louboutin" kurpes 695 eiro vērtībā.

Sabrīna Kārpentere (25)

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Sabrīna Kārpentere.
Sabrīna Kārpentere.

Popzvaigzne izskatījās ļoti sievišķīgi "Louis Vuitton" žaketē no šā zīmola vīriešu kolekcijas. "Louis Vuitton" aksesuāri papildināja viņas izsmalcināto koptēlu. Kaklasaite – 405 eiro, soma – 2337 eiro.

Emma Robertsa (33)

foto: Vendetta w / BACKGRID/ Vida Press
Emma Robertsa.
Emma Robertsa.

Populārās Holivudas aktrises Džūlijas Robertsas brāļameita, kura arī izvēlējusies aktrises profesiju, manīta Parīzē rūtainā 1450 eiro vērtā "Ami" žaketē, kas kalpoja kā kleita, un tai pieskaņotos aksesuāros.

Bela Poulija (32)

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Bela Poulija.
Bela Poulija.

Britu aktrise, kuru varējām skatīt seriālā "Rīta šovs", pozēja fotogrāfiem košā "Marni"  žaketē no šā zīmola vīriešu kolekcijas, kas viņai lieliski piestāvēja.

Amerika Ferrera (40)

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Amerika Ferrera.
Amerika Ferrera.

Meksikāņu izcelsmes aktrise, kura par otrā plāna lomu filmā "Bārbija" tika izvirzīta "Oskara" balvai, uz sarkanā paklāja izgāja "Versace" žaketkleitā un kurpēs 1190 eiro vērtībā.

Anja Teilore-Džoja (28)

foto: Vida Press
Anja Teilore-Džoja.
Anja Teilore-Džoja.

Grāvēja "Furioza: Trakā Maksa sāga" zvaigzne pozēja fotogrāfiem modes nama "Maison Margiela" žaketē un kurpēs no zīmola 2016. gada kolekcijas.

Džesika Alba (43)

foto: SGP/Sipa USA/ Vida Press
Džesika Alba.
Džesika Alba.

Mazas melnās vakarkleitas vietā var izraudzīties satīna žaketi un izskatīties tikpat eleganti. Lielisks piemērs ir amerikāņu aktrise, kura papildina 3925 eiro vērta "Valentino Garavani" žaketi ar "Swarovski" rotaslietām.