Biļetes uz "Oasis" koncerttūri jau izpārdotas, atstājot lielu skaitu fanu sarūgtinātus
foto: ddp/Hannah Meadows Photography / Avalon / Vida Press
Noels Galahers.
Mūzika
2024. gada 31. augustā, 21:48

Biļetes uz "Oasis" koncerttūri jau izpārdotas, atstājot lielu skaitu fanu sarūgtinātus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Lai arī tikai šonedēļ Laiems un Noels Galaheri apstiprināja, ka "Oasis" – viena no lielākajām grupām Lielbritānijas mūzikas vēsturē – ir atkalapvienojušies grandiozai turnejai pa Apvienoto Karalisti un Īriju, biļetes jau izpārdotas.

Biļetes uz "Oasis" koncerttūri jau izpārdotas, ats...

Grupas “Oasis” fani ir sarūgtināti pēc tam, kad grupa atklāja, ka biļetes uz viņu vasaras koncertturneju ir izpārdotas, - pēc tam, kad mūzikas mīļotāji vienpadsmit stundas gaidīja rindā, lai tiktu pie biļetēm.

90. gadu grupas biļešu pārdošana sākās no plkst. 8.00 Īrijā un plkst. 9.00 Apvienotajā Karalistē pēc vakar notikušās ierobežotās iepriekšpārdošanas. Visu rītu un pēcpusdienā cienītāji cīnījās, lai dotu sev vislabāko iespēju redzēt Noelu un Liamu Galaherus dzīvajā izpildījumā 15 gadus pēc brāļu šķiršanās, publicējot bildes ar savām “biļešu stacijām”.

“Oasis” apstiprināja, ka visi 17 koncerti ir izpārdoti līdz plkst. 19.00.  

Lai gan grupa nodrošināja pasākumus, lai izvairītos no biļešu tālākpārdošanas virs nominālvērtības, fani ir kritizējuši biļešu tirdzniecības vietnes par “pieprasīto” biļešu cenu noteikšanu tiešsaistē. Tūkstošiem fanu bija sašutuši, jo nevarēja piekļūt biļešu tirdzniecības vietnēm Ticketmaster, Gigs and Tours vai SeeTickets.

Daži bija spiesti stāvēt rindā, lai tikai pievienotos gaidīšanas telpai, bet citi ziņoja, ka viņus pēc laika izsvieda no biļešu pārdošanas tīmekļa vietnēm.

Sašutušie pircēji, kas sevi dēvēja par “īstiem” faniem, apgalvoja, ka viņi zaudējuši iespēju redzēt britpopa grupas atgriešanās turneju dēļ jauniešiem, kuri zina tikai “Wonderwall”.

Citi, kuriem izdevās nokļūt līdz biļešu iegādei, bija sašutuši pēc tam, kad dažādās vietnēs tika paaugstinātas cenas, jo biļetes bija tik pieprasītas. Uzdarbojas arī spekulanti – daudzās sekundārajās biļešu tirdzniecības vietnēs atrodamās biļetes ir viltotas vai arī tās anulēs organizatori.

14 koncertu turneja notiks no 4. jūlija līdz 27. augustam, sākoties Kārdifas stadionā, pēc tam brāļi piepildīs "Heaton Park" Mančestrā, Vemblija stadionu Londonā, "Murrayfield" stadionu Edinburgā un "Croke Park" stadionu Dublinā.