“Beverlihilsa 90210” zvaigzne Džeisons Prīstlijs atklāj, kā viņu ietekmējusi Perija un Dohertijas nāve
foto: Shutterstock
Džeisons Prīstlijs.
Slavenības

“Beverlihilsa 90210” zvaigzne Džeisons Prīstlijs atklāj, kā viņu ietekmējusi Perija un Dohertijas nāve

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktieris Džeisons Prīstlijs (51), kurš seriālā “Beverlihilsa 90210” atveidoja Šenonas Dohertijas (49) dvīņubrāli, atklājis, kā pārdzīvojis “Beverlihilsas” zvaigžņu Šenonas Dohertijas un Lūka Perija nāvi. Viņš sacīja, ka katra nāve ietekmējusi veidu, kā viņš izvēlējies dzīvot savu dzīvi.

“Beverlihilsa 90210” zvaigzne Džeisons Prīstlijs a...

54 gadus vecais aktieris intervijā laikrakstam “Mirror” atzina, ka Lūka Perija un Šenonas Dohertijas nāve viņu ietekmējusi dažādos veidos.

Kad 2019. gadā nomira Lūks Perijs, tas lika viņam apzināties, ka viņa dzīve paiet garām: “Tas man lika aizdomāties par savu mirstīgumu. Es pamodos savā 50. dzimšanas dienā un sapratu, ka jau esmu nodzīvojis lielāko daļu savas dzīves.” Džeisonam 2019. gada augustā, tikai dažus mēnešus pēc Lūkas nāves, apritēja 50 gadi.

Aktrise Šenona Dohertija (1971-2024)

Seriāla “Beverlihilsas 90210” zvaigzne turpināja: “Lūka aiziešana mūžībā bija pilnīgs šoks. Mēs bijām gan kaimiņi, gan draugi un pavadījām daudz laika kopā. Mums bija tik daudz kopīga.”

Savukārt attiecībā uz Dohertiju, lai gan viņa atklāti stāstīja par savu cīņu ar vēzi, viņas nāve joprojām bija šoks Džeisonam un citiem cilvēkiem, kas bija tuvi.  “Es vienmēr apbrīnoju viņas neatlaidību un izturību, tāpēc, lai gan zināju, ka viņa ir slima, viņas aiziešana mūžībā bija liels pārsteigums un skumja mums visiem. Viņa tik ilgi ar to cīnījās un šķita, ka viņai ar to izdodas tikt galā... līdz diemžēl vairs neizdevās,” sacīja aktieris.

Pēdējos gados viņi pavadīja laiku kopā, un Džeisons teica, ka “juta mieru, ka viņa aiziet, jo starp viņiem nepalika nekas neizteikts.”

Džeisons Prīstlijs sacīja, ka viņš un seriāla “Beverlihilsas 90210” kolēģi uztur kontaktus. Viņiem ir WhatsApp grupa, kurā viņi laiku pa laikam sarakstās:“Kad mēs sanākam kopā, ir tā, it kā mēs nekad nebūtu bijuši šķirti. Tie paši joki, tie paši izlēcieni, tikai daži no mums tagad ir tēti, tāpēc mēs stāstām ļoti sliktus tēvu jokus,” viņš teica.