Kurā pusē ir Dmitrijs Nagijevs? Par savu nostāju aktieris liek noprast pēc darbiem
foto: scanpix
Dmitrijs Nagijevs.
Slavenības
2024. gada 29. augustā, 13:40

Kurā pusē ir Dmitrijs Nagijevs? Par savu nostāju aktieris liek noprast pēc darbiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krievijas aktieris un televīzijas vadītājs Dmitrijs Nagijevs, kurš nekad nav sniedzis tiešus paziņojumus par Krievijas sākto karu Ukrainā, šķiet, devis ziņu par savu nostāju ar darbiem, nevis vārdiem. Drīz viņš atgriezīsies Krievijas televīzijas kanālu ekrānos.

Kurā pusē ir Dmitrijs Nagijevs? Par savu nostāju a...

Pirms diviem gadiem paziņojumos piesardzīgo un Krievijas iedzīvotājiem izteikto pārmetumu dēļ, Dmitriju Nagijevu sāka turēt aizdomās par atbalstu Ukrainai, tomēr izskatās, ka pēc pauzes viņš nolēmis tālāk attīstīt Krievijas kultūru, filmēties filmās un maksāt nodokļus, ko vēlāk tērēs jaunām raķetēm un bezpilota lidmašīnām. Par Nagijeva atgriešanos Krievijas infotelpā paziņojuši arī masu mediji. Dmitrijs Nagijevs parādīsies seriālā "Kurš ātrāks?", kuru sāka filmēt 2023. gadā.

"Kurš ātrāks?" ir kanāla STS komēdiju un piedzīvojumu seriāls par deviņiem svešiniekiem, kuri meklē apslēpto dimantu. Galvenajās lomās ir Dmitrijs Nagijevs un Olga Mediniča.

Savu darbību soctīklos Nagijevs uz laiku ir apturējis, lai gan reizēm tomēr izdara piesardzīgus paziņojumus. "Šodien es apturēju savu saziņu sociālajos tīklos. Beigās arī mediju telpā. Man tas ir domāšanas laiks. Mēs tagad runājam, jo man gribējās parunāt, pārāk ilgi klusēju. Bet man nav īpaši interesanti, kas tur ar ko notiek," Nagijevs skaidroja pagājušā gada oktobrī. Toreiz viņš centās paskaidrot, ka ar viņa paaudzi "viss nebeigsies", tāpēc aicināja Krievijas iedzīvotājus mainīt savu pasaules uztveri un deva mājienu uz 60. gadu populāro pretkara saukli "Make Love, Not War" ('Mīliet, nevis karojiet"). "Ja man būtu iespēja kaut ko pateikt nākamajai paaudzei, es būtu laimīgs. Tātad nākamās paaudzes būs, ar mums viss nebeigsies. Un es teiktu: "Mēs esam izvēlējušies kaut kādu dīvainu ceļu. Mēģiniet izvēlēties citu. Mīlestības ceļš, labestības ceļš, laimes ceļš," sacīja Nagijevs.