Sandis Ozoliņš sentimentāls, laimīgs un uzplaucis. Viss, pateicoties sievai
foto: Mārtiņš Ziders
"Esmu gandarīts par visiem notikumiem, kas notiek manā dzīvē, – gan labiem, gan sliktiem – un redzu tam visam pilnvērtīgu jēgu," saka Sandis Ozoliņš. Leģendārais hokejists līdzās sievai Inai šovasar ir burtiski uzplaucis. 
Slavenības
2024. gada 26. augustā, 06:33

Sandis Ozoliņš sentimentāls, laimīgs un uzplaucis. Viss, pateicoties sievai

Santa Sergejeva, Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Latviešu hokeja leģenda un uzņēmējs Sandis Ozoliņš kļuvis pārsteidzoši sentimentāls, publiski atzīstoties jūtās sievai Inai Ozoliņai.

Sandis Ozoliņš sentimentāls, laimīgs un uzplaucis....

Kā atgādina žurnāls "Kas Jauns", šovasar apritēja trīs gadi, kopš Ozoliņš modeli un kādreizējo skaistumkaralieni Inu Avlasēviču sauc par savu sievu. Un, vērojot aktivitātes sociālajā vidē, redzams, ka leģendārais hokejists, kurš pirmais no latviešiem izcīnīja Stenlija kausu, pašlaik pievērsies meditācijai, sācis runāt par jūtām un sevis izzināšanu.

Piemēram, soctīklā "Instagram" viņš reģistrējās pirms desmit gadiem, taču drīz aktivitātes savā profilā beidza, publicējot vien pāris skarbā un šķietami nepieejamā hokejista ikdienas epizodes. "Instagram" viņš atgriezās pagājušā gada nogalē, paziņojot, ka “nekad nav par vēlu būt tādam, kāds tu varēji būt”. No tā brīža Sandis regulāri vēsta, kā sevi pilnveido gan fiziski, gan garīgi, un ko šajā ceļā sapratis. “Lai spētu būt klāt ikdienā labā garīgā un fiziskā esībā, jāspēj parūpēties vispirms par sevi. Izklausās patmīlīgi un savtīgi. Tomēr… (..) Veselā miesā vesels gars, vai otrādi, ir viens no vairākiem ceļiem, ko izvēlos iet.”

Nu Ozoliņš dalās ar atziņām, ko gūst ne tikai jogošanā, meditācijā, ēdienkartes izvērtēšanā, bet arī attiecībās. Un nevairās par tām priecāties arī publiski. “Mēs saglabājam un dalāmies ar tiem mirkļiem un atmiņām, kas atgādina, cik svarīgi ir būt viens otram, un tas dod spēku pat šķietami grūtākajos dzīves brīžos,” uzsākot šo gadu, pie romantiskas kopbildes ar sievu vēstīja Sandis, ko Ina komentēja: “Paldies, ka varam būt viens otram!” Tāpat arī leģendārais hokejists savā profilā ievieto bildes no ceļojumiem, kā arī abu mazo dēlēnu Oliveru Vinstonu, kurš pasaulē nāca 2021. gada novembrī.

Šovasar pie kopbildes, kurā redzams aizkustinoši smaidām līdzās sievai, Sandis pierakstījis: “Tā izskatās apmierināta vīrieša seja.” Tādu Ozoliņu nesen sastapa arī žurnāls "Kas Jauns". Vaicāts, vai pozitīvo pārmaiņu noslēpums meklējams tajā, ka sācis nodarboties ar meditāciju, Sandis bilda, ka tā drīzāk ir kombinācija – atrasties svaigā gaisā un būt aktīvam. “Tas ir viss mans šā brīža dzīvesveids, nevis tikai viens atslēgvārds – meditācija, kas liek man sajusties labi. Protams, ka tas ir, pateicoties manai sievai, varu tikai viņai teikt labus vārdus par to,” stāvot līdzās Inai, pauda Ozoliņš.

Vaicāts, vai pats ir sava profila satura veidotājs, Sandis atbild apstiprinoši. “Kas nāk galvā uz to brīdi, to arī pasaku. Un ir jau arī laiks padomāt, lai vēl kādu vārdu pamainītu. Ja es kādam citam būtu uzticējis veidot saturu manā profilā, tad noteikti būtu vairāk postu un tie būtu regulārāki,” viņš nosaka. Lai arī ierakstos Ozoliņš velta skaistus un pateicības pilnus vārdus Inai, viņš neslēpj, ka ne jau viss abu laulības dzīvē ir ideāli: “Ir saulainas dienas, ir mākoņainākas un mierīgākas dienas, un ir vētrainākas dienas. Bet viss ir labi. Galu galā es atrodos tādā vietā, kur esmu gandarīts par visiem notikumiem, kas notiek manā dzīvē, – gan labiem, gan sliktiem – un redzu tam visam pilnvērtīgu jēgu.”