Prinča Viljama dusmas pret Hariju sasniegušas kritisko punktu. Viņš gatavs satikt brāli tikai vēl reizi mūžā, un tā nebūs viņa kronēšana
foto: action press/ Vida Press
Prinči Harijs un Viljams.
Slavenības
2024. gada 24. augustā, 06:42

Prinča Viljama dusmas pret Hariju sasniegušas kritisko punktu. Viņš gatavs satikt brāli tikai vēl reizi mūžā, un tā nebūs viņa kronēšana

Gerda Ansone

Jauns.lv

Britu karaļnamam pietuvināts avots atklājis, ka princis Viljams gatavs satikt brāli princi Hariju tikai "vienu pēdējo reizi".

Prinča Viljama dusmas pret Hariju sasniegušas krit...

Kāds no prinča Viljama draugiem nācis klajā ar šokējošu atklāsmi par atkalredzēšanos ar princi Hariju. Paziņa norādījis, ka Velsas princis gatavs satikt jaunāko brāli vēl tikai vienu pēdējo reizi - abu tēva karaļa Čārlza bērēs. Pēc drauga teiktā, abu brāļu attiecības neatgriezeniski sabojātas, kopš Harijs izdeva skandalozo biogrāfisko grāmatu, kurā atklāj privātas lietas par karalisko ģimeni, tajā skaitā neskopojoties ar pārmetumiem tēvam, brālim un brāļa sievai Keitai Midltonei.

Sarunā ar “Daily Beast” iekšējās informācijas avots sacīja, ka Viljams juties “nodots un sāpināts” pēc Saseksas hercoga lēmuma “iztirgot” savu ģimeni ienesīga darījuma dēļ. Visa notikuša rezultātā Velsas princis nolēmis, ka neaicinās Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu pat uz savu kronēšanu, kad pienāks šis brīdis, un ar skandalozo brāli satiksies vien tēva bērēs.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

“Viņu attiecībās ir iestājies pilnīgs sasalums. Grūti novērtēt, cik ļoti Viljams jūtas nodots un sāpināts personiskā līmenī,” izteicies avots. “Abi brāļi bija tik tuvi, kad auga, ka spēja pabeigt viens otra iesāktos teikumus. Neraugoties uz traumu, ko atstāja māmiņas nāve un tēva diezgan lielā distancētība, bija fascinējoši noraudzīties uz viņiem abiem.”

Paziņa turpināja: “Lasot Harija grāmatu, mani patiešām pārsteidza tas, cik godīgi viņš runāja par attiecību dziļumu ar Viljamu un to nozīmi, kad abi bija jaunāki. Tas padara viņa lēmumu iztirgot visu ģimeni, bet jo īpaši Viljamu, par labu atalgojumu vēl neizprotamāku.”

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

Paziņa atzīmējis, ka ir “100 procenti” pārliecināts, ka Viljams neaicinās Hariju uz savu kronēšanu, jo viņš un Keita Midltona nevēlētos piedzīvot “uzmanības novēršanu un cirku, ko līdzi nestu Harija klātbūtne”. “Es pieļauju, ka Viljams vēl vienu reizi dzīvē skatīs Hariju vaigā – viņu tēva bērēs,” savu viedokli noslēdzis karaļnamam pietuvinātais informācijas avots.