Krievu tūrists, kurš Taizemē mēģināja izvarot govi, vēršas pie Putina un Trampa ar savādu lūgumu
Jevgēņija Kuvšinova neveiksmīgā dēka ar govi (ekrānuzņēmums no "X")
Trakā pasaule

Krievu tūrists, kurš Taizemē mēģināja izvarot govi, vēršas pie Putina un Trampa ar savādu lūgumu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Negaidītu pavērsienu guvis incidents ar krievu tūristu, kurš pirms dažām dienām Taizemē bija pieķerts govs izvarošanas mēģinājumā — viņu pavisam nesen bija pametusi draudzene un viņas atgūšanai šis vīrietis lūdz … Kremļa diktatora Vladimira Putina un ASV eksprezidenta Donalda Trampa palīdzību, turklāt Putinam viņš sola gatavību “jebkuram uzdevumam”, faktiski piesakoties kļūt par lielgabalgaļu invāzijai Ukrainā.

Krievu tūrists, kurš Taizemē mēģināja izvarot govi...

Dzīvnieks cīnījās pretī, nometa viņu zemē un mēģināja sakost. Vietējie incidentu, kas norisinājās 15. augustā, nofilmējuši un izsaukuši policiju. Kuvšinovs tika saslēgts roku dzelžos un ar brūcēm sēžamvietā nogādāts slimnīcā. Viņa automašīnā atrasta marihuāna. Policija veic izmeklēšanu.

Ja ar incidentu, kurā nedabīgā seksa kārotāju Kuvšinovu pamatīgi apskādēja govs, nepietiktu, presē parādījušās pikantas nianses par pašu neveiksmīgo mīlnieku — izrādās, viņš pameta Krieviju uzreiz pēc Putina sarīkotās invāzijas Ukrainā 2022. gada 24. februārī, lai izvairītos no iesaukšanas okupantu armijā un perspektīvās atgriešanās mājās melnā maisā. Vispirms viņš pārcēlās uz Turciju, pēc tam Apvienotajiem Arābu Emirātiem, līdz šā gada maijā apmetās Taizemē. Šajā laikā Kuvšinovs ielaidās mīlas dēkā ar kādu Marokas pilsētā Kasablankā dzimušo stjuarti, kura strādāja pasaulslavenā aviosabiedrībā, līdz sieviete nolēma viņu pamest, ko viņš smagi pārdzīvoja, un pat nobloķēja viņu sociālajos tīklos, vēsta britu tabloīds “The Sun”.

Nu Kuvšinovs ķēries pie “smagās artilērijas”, lai atgūtu bijušo mīļoto. Viņš vērsies pie Putina, kā atlīdzību solot savu atgriešanos Krievijā un dienestu armijā. “Pasakiet Putinam, ka esmu gatavs jebkādam uzdevumam. Man Kauta [viņa bijušās draudzenes vārds - red.] ir vajadzīga,” sociālajā vietnē "Instagram" paziņojis Kuvšinovs.

Tā kā bijusī mīļotā dzīvo ASV, Kuvšinovs vērsies arī pie ASV eksprezidenta un potenciālā Baltā nama saimnieka Donalda Trampa. “Trampa kungs, lūdzu atdodiet man atpakaļ manu draudzeni,” lūdza Kuvšinovs. 

Maz ticams, ka Tramps šo dīvaini uzklausīs, bet nokļūšana dzimtenē ir pavisam reāla perspektīva, jo viņa Taizemes vīzas derīguma termiņš ir beidzies un drīzumā viņu gaida deportācija uz Krieviju, vēsta mediji.