Tagad tikai Džolija! Meita Šilo oficiāli atbrīvojusies no Breda Pita uzvārda
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID/ Vida Press
Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo šā gada 31. jūlijā.
Slavenības

Tagad tikai Džolija! Meita Šilo oficiāli atbrīvojusies no Breda Pita uzvārda

Gerda Ansone

Jauns.lv

Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo saņēmusi juridisku atļauju mainīt uzvārdu. Aktieru vecākā bioloģiskā meita, kura pasaulē nākusi kā Šilo Nuvela Džolija-Pita, turpmāk dēvējama tikai kā Šilo Džolija. Lūgumu par uzvārda maiņu jauniete iesniedza savā 18. dzimšanas dienā šā gada maijā un tagad juridiskā procedūra ir noslēgta par labu pieprasītājai.

Tagad tikai Džolija! Meita Šilo oficiāli atbrīvoju...

Jūlijā uzvārda maiņas lūguma izskatīšana tika atlikta pēc tam, kad tiesa konstatēja nepilnīgu biogrāfisko datu pārbaudi. Nākamā sēde tika pārcelta uz 19. augustu. “Katram, kurš vēršas ar lūgumu mainīt uzvārdu, ir jāiziet pārbaude pie tiesas sekretāra, un tehniskās kļūdas dēļ Šilo sēde tika pārcelta,” toreiz sacīja Breda Pita meitas intereses pārstāvošais advokāts.

Jūlijā Šilo spēra nākamo soli, ko prasīja uzvārda maiņas process. Laikrakstā “Los Angeles times” viņai vajadzēja publicēt sludinājumu, ka ir pieprasījusi mainīt uzvārdu. Saskaņā ar Kalifornijas likumdošanu, pirms tiesnesis var apstiprināt lūgumu, par to mēneša laikā jāpaziņo ar sludinājumu laikrakstā.

Džolijas meita Šilo īso zēngalviņu nokrāsojusi rozīgā tonī. 2023. gada augusts

Izdevums “Daily Mail”, atsaucoties uz saviem avotiem, informē, ka lietu par uzvārda maiņu Šilo kārtojusi pati. “Šilo noalgoja sev advokātu un pati par visu samaksāja, tāpēc Endžija neko nezina un nevar par to atbildēt,” pēc lūguma iesniegšanas tiesā norādīja kāds anonīms ģimenes draugs. Zinātāji iepriekš stāstīja, ka Šilo nolēma atteikties no sava tēva - 60 gadus vecā Breda Pita - uzvārda viņas dzīvē notikušo “sāpīgo notikumu” dēļ. Visticamāk, runa ir par Breda Pita un Andželinas Džolijas bēdīgi slaveno skandālu lidmašīnā 2016. gadā, kas noveda pie viņu laulības šķiršanas. Lidmašīnā Pits it kā sastrīdējies ar vienu no bērniem, būdams alkohola reibumā, un pacēlis roku pret viņu un Andželinu. Šā gada pavasarī Džolija arī paziņoja, ka Breds Pits pret viņu fizisku vardarbību pielietojis vēl pirms šī strīda.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

Šilo lēmums atteikties no tēva uzvārda, pēc paziņu teiktā, Bredam Pitam bijis liels trieciens. Šilo nav pirmā no aktiera bērniem, kas tā rīkojās. Audžumeita Zahara, iestājoties koledžā, sevi pieteica kā Zaharu Mārliju Džoliju, bet bioloģiskā meita Vivjena, kura kopā ar mammu piedalījusies mūzikla iestudēšanā, darbinieku sarakstos figurē kā Vivjena Džolija.