Meganas Mārklas Kolumbijas vizītes garderobe izmaksājusi 90 000 sterliņu mārciņu. Lūk, dažas īpaši greznas lietas
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Megana Mārkla Kolumbijā.
Slavenības

Meganas Mārklas Kolumbijas vizītes garderobe izmaksājusi 90 000 sterliņu mārciņu. Lūk, dažas īpaši greznas lietas

Gerda Ansone

Jauns.lv

Dodoties četru dienu garajā vizītē pa Kolumbiju, prinča Harija sieva ar savu grezno garderobi izrādīja godu kolumbiešu dizainam.

Meganas Mārklas Kolumbijas vizītes garderobe izmak...

Saseksas hercogs un hercogiene ir pabeiguši savu ceļojumu pa Kolumbiju, taču pāra tērpu izvēle četru dienu vizītei vēl ir karsts temats modes ekspertu recenzijās. Hercogienes Meganas garderobei tika sekots ik uz soļa, un tā analizēta līdz pēdējai vīlītei.

Prinča Harija un Meganas Mārklas vizīte Kolumbijā

No greznām modes nama “Johanna Ortiz” kleitām līdz “Juan de Dios” zīmuļsvārkiem, bijušā karaļnama pārstāves garderobē netrūka elegances un izsmalcinātības. Nav noslēpums, ka šādai greznībai līdzi nāk arī augsta cena. Eksperti lēš, ka hercogienes Meganas garderobe Kolumbijas vizītes laikā vērtējama 90 000 sterliņu mārciņu (105 700 eiro) apmērā, pateicoties  izsmalcinātajiem zīmola “Cartier” juvelierizstrādājumiem, smalkajiem dizaineru apaviem un kolumbiešu modes dizaineru tērpiem.

Lai gan joprojām nav skaidrs, vai vairākus apģērbus Kalifornijā dzīvojošā hercogiene ir aizņēmusies vai patiešām ieguvusi savā īpašumā, nav noliedzams, ka divu bērnu māmiņa parādījusi izsmalcinātu gaumi un stila izjūtu ar vizītes grezno garderobi.

Viņas juvelierizstrādājumu izvēlei bija īpaši augsta cenas zīme. Rotu skaitā bija princesei Diānai piederējušais 17 800 sterliņu mārciņu vērtais “Cartier” rokas pulkstenis un 15 011,84 sterliņu vērtā “Lorraine Schwartz” rokassprādze “Pret ļauno aci”, kas tikai papildināja Meganas garderobes kopējo vērtību. Hercogienes 140 000 mārciņu vērtais saderināšanās gredzens netika iekļauts galīgajā garderobes tāmē.

Taču dārgie apģērbi un juvelierizstrādājumi tika kombinēti arī ar plašpatēriņa veikalos iegādājamām drēbēm. Vizītes noslēguma dienā 43 gadus vecā Megana zīmuļsvārkus bija kombinējusi ar zīmola “Mango” ziloņkaula krāsas bezpiedurkņu kreklu “Paula” ar smalku apkaklīti. 26 sterliņu mārciņu topiņu papildināja violetas krāsas “Manolo Blahnik” augstpapēžu kurpes, parādot, cik lieliski var sakombinēt ielas un augsto modi.

foto: ¡dehoy! Agency / MEGA / Vida Press

Kolumbiešu zīmola “Johanna Ortiz” garā kleita uz lencītēm un ar tropisku apdruku, zeltītiem elementiem un jutekliskiem izgriezumiem. Tērpa vienkāršība rada elegantu un izsmalcinātu koptēlu. Kleitas cena ir 1 595 sterliņu mārciņas.

foto: GTRES/Shutterstock/ Vida Press

Itāliešu zīmola “Loro Piana” garā žakete ar divrindu pogu rindu maksā 2 880 sterliņu mārciņas.

foto: ¡dehoy! Agency / MEGA / Vida Press

Luksusa zīmola “Cartier” rokassprādze “Love Bracelet” ir darināta no 18 karātu zelta un
maksā 7 050 sterliņu mārciņas. To Megana papildinājusi ar princesei Diānai piederējušo “Cartier” rokaspulksteni (17 800 sterliņu mārciņas) un smalku zelta rokassprādzi ar nelielām bumbiņām.

foto: Darwin Torres/Colombian Vicepres/LongVisual via ZUMA Press Wire/Shutterstock/ Vida Press

Zīmola “Veronica Beard” tumši zilā veste “Orlinda” maksā 598 sterliņu mārciņas.

foto: GTRES/Shutterstock/ Vida Press

Kolumbiešu zīmola “Juan de Dios” zīmuļsvārki maksā 379 sterliņu mārciņas. Savukārt luksusa zīmola “Jimmy Coo” siksniņkurpes “Etana” izstrādātas no nevainojami mīkstas silti brūnas dabiskās ādas un maksā 675 sterliņu mārciņas.