Slavenības

Es krāpu savu pirmo sievu, atzīstas ASV viceprezidentes Harisas vīrs

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

ASV viceprezidentes Kamalas Harisas vīrs Dugs Emhofs atzinis, ka iepriekšējā laulībā viņš krāpis savu sievu, un šis fakts bijis zināms ASV prezidenta Džo Baidena komandai, pirms četriem gadiem izpētot potenciālo viceprezidenta amata kandidātu biogrāfijas.

Es krāpu savu pirmo sievu, atzīstas ASV viceprezid...

“Manas pirmās laulības laikā mēs ar Kerstinu mēs pārdzīvojām grūtus laikus manas rīcības dēļ. Es uzņēmos atbildību un turpmākajos gados mēs pārvarējām grūtības kā ģimene un izkļuvām stiprāki,” viņš izteicās telekanālam CNN, kad par viņa sānsoļiem paziņoja britu tabloīds “Daily Mail”.

Britu laikraksts vēstīja, ka 59 gadus vecā Emhofa laulībai punktu pielika viņa dēka ar meitas skolotāju Nadženu Neiloru, kurai tagad ir 47 gadi. Vēl vairāk — šī sieviete kļuva grūta, bet bērnu nesaglabāja, esot apgalvojis kāds tuvs un labi informēts draugs, kaut gan sieviete soctīklos 2009. gadā esot publicējusi video ar kādu meitenīti vārdā Brūka. Informētas personas izteicās, ka mīlas dēkas dēļ Neilorei nācās pamest savu skolotājas darbu elitārajā Kalifornijas Kalversitijas pamatskolā.

Šīs attiecības beidzās vairākus gadus pirms tam, kad Emhofs sāka aplidot Harisu, un viņš par to krietni pirms kāzām atzinās savai izredzētajai. Duga un Kerstinas 16 gadus ilgusī laulība tika šķirta 2009. gadā, tobrīd viņu bērniem Ellai un Koulam bija attiecīgi 10 un 15 gadi. Viņš apprecēja Kamalu 2014. gadā, kad viņa bija Kalifornijas ģenerālprokurore. Kamala Harisa izteikusies, ka Duga bērni viņu mēdz saukt par "Mamalu".

Kerstinas un Kamalas attiecības ir draudzīgas, viņa vairākkārt Kamalu pat nodēvējusi par savu bērnu “audžumāti” un viņu aizstāvēja pēc republikāņu kandidāta Donalda Trampa potenciālā viceprezidenta Džeimsa Vensa indīgajām piezīmēm par “sievietēm ar kaķiem”, kurām nav pašām savu bērnu. Kerstina paziņojusi, ka ir pateicīga par to, kā Kamala rūpējas par viņas un Duga bērniem.

“Šiem uzbrukumiem nav absolūti nekāda pamata. 10 gadu laikā, kopš Kouls un Ella bija pusaudži, Kamala bijusi tāds pats [viņu] vecāks kā Dugs un es,” viņa jūlijā paziņoja CNN. Pagājušajā nedēļā viņa piebilda: “Dugs un es nolēmām pielikt punktu mūsu laulībai dažādu iemeslu dēļ pirms daudziem gadiem. Viņš ir lielisks tēvs mūsu bērniem un joprojām ir lielisks mans draugs un es patiešām lepojos ar silto un atbalstošo jaukto ģimeni, kuru mēs kopā izveidojām ar Dugu un Kamalu.” 

Informēta persona bija izteikusies CNN, ka Harisas vīra kādreizējā dēka bija zināma Džo Baidena komandai, kad tā pirms četriem gadiem izvērtēja potenciālo viceprezidenta amata kandidātu biogrāfijas. Pašlaik Harisa pati kandidē uz Balto namu.

ASV prezidenta vēlēšanas notiks 5. novembrī.