Britu neglītākais suns Pegija gozējas uz sarkanā paklāja ar Holivudas zvaigznēm
foto: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterstock/ Vida Press
Pegija, Raiens Reinoldss un Hjū Džekmens.
Slavenības

Britu neglītākais suns Pegija gozējas uz sarkanā paklāja ar Holivudas zvaigznēm

Kitija Seržāne

Žurnāls "Kas Jauns"

Šomēnes Londonā notikušajā filmas "Deadpool & Wolverine" reklāmas pasākumā britu neglītākais suns Pegija pievienojās iznācienā uz sarkanā paklāja kopā ar aktieriem Raienu Reinoldsu un Hjū Džekmenu.

Britu neglītākais suns Pegija gozējas uz sarkanā p...

Filmā "Deadpool & Wolverine" Pegija atveido Dedpūla versiju, kas pazīstams kā Dogpūls. Uz filmas reklāmas pasākumu Pegija bija ieradusies, tērpusies savā supervaroņa kostīmā.

foto: StillMoving.Net/Shutterstock/ Vida Press
Pegija uz sarkanā paklāja.
Pegija uz sarkanā paklāja.

"Deadpool" sāgas zvaigzne Reinoldss Pegiju pamanīja pēc tam, kad sunīte uzvarēja britu neglītāko suņu konkursā. Pegijas saimniece Holija Midltona adoptēja suņuku sešu mēnešu vecumā, un drīz pēc tam kucēns piedalījās un uzvarēja Apvienotās Karalistes neglītāko suņu konkursā. Pegija ir mopša un Ķīnas cekulainā suņa krustojums, kopā ar saimnieci viņa dzīvo Levenā Austrumjorkšīrā. Pēc uzvaras konkursā Holija savu mīluli raksturoja kā “skaistu gan iekšēji, gan ārēji”.

Runājot par Pegijas savdabīgo ārējo veidolu, Holija atzīmē, ka viņas neparastais izskats – allaž uz sāniem izkārtā mēle – nav saistīts ar kādu kaiti, sunīte tāda ir piedzimusi. “Pegija var mēli arī ievilkt mutē, bet tā neturas iekšā. Viņa ēd un dzer tieši tāpat kā jebkurš cits suns,” intervijā britu šovam "The Morning" sacīja Holija.

Pegijas saimniece arī norāda, ka atšķirībā no saviem brāļiem un māsām, kas vizuāli vairāk līdzinās mopšiem, Pegija vairāk izskatās pēc Ķīnas cekulainā suņa minimālā apspalvojuma un ausu formas dēļ. “Pegija ir pilnīgi vesels un laimīgs suns, kuram ziemā nepieciešami džemperi siltumam, bet vasarā – saules aizsargkrēms. Kopš brīža, kad Pegija ieradās, viņa ir kļuvusi par mīļu papildinājumu mūsu ģimenei. Viņa ir vismīļākais, vismierīgākais un vismaigākais suns, kādu vien varam iedomāties.”

Intervijā izdevumam "Empire Magazine" Reinoldss norādīja, ka izvēle kritusi uz Pegiju, jo, viņaprāt, sunīte būtu ideāls papildinājums jaunākajā filmā par Dedpūlu. Aktieris arī atzina, ka sākotnēji Pegijas loma bija domāta kā “neliels papildinājums”, bet vēlāk šis tēls kļuva par vienu no filmas “stūrakmeņiem”.

foto: Vida Press
Pegija, Raiens Reinoldss un Hjū Džekmens.
Pegija, Raiens Reinoldss un Hjū Džekmens.

Lai gan filmas stāsta centrā ir Dedpūla un Vilknadža tandēms, filmas tapšanas laikā kļuva skaidrs, ka Dogpūla tēlu nevar atstāt bez ievērības. Tāpat kā viņa saimniekam, arī Dogpūlam ir neordinārs ārējais izskats, tieksme uz haosu un, pats galvenais, ikoniskais tērps sarkanā un melnā krāsā. Reinoldss raksturo Dogpūla un viņa saimnieka attiecības kā “mīlestību no pirmā acu uzmetiena.”

“Iemesls, kāpēc vēlējos, lai viņa iejūtas Dogpūla lomā, ir tas, ka Pegija pilnībā atbilst tam, kā izskatītos Veids Vilsons, ja būtu mājdzīvnieks,” izdevumam skaidroja Reinoldss un piebilda, ka neatkarīgi no tā, “kādu suņu haosu radīs Dogpūls, skatītājiem ir jābūt gataviem, ka šī četrkājainā Dedpūla versija ne tik daudz lauzīs sienas, cik tās apčurās”.