Breds Pits ar mīļoto Inesi de Ramonu apmeklē Lielbritānijas “Grand Prix”

Slavenības

Breds Pits un viņa mīļotā Inese - Holivudas zvaigznes jaunais mīlasstāsts

Gundega Vainovska

Žurnāls "Kas Jauns"

Holivudas aktieris Breds Pits (60) un juvelierizstrādājumu dizainere Inese de Ramona (31) ir kopā nepilnus divus gadus. Šobrīd viņu attiecības ir tik nopietnas kā nekad agrāk - pāris pirmo reizi kopā apmeklējis sabiedrisku pasākumu, uzsācis kopdzīvi un kaldina sapņus par bērniem.

Breds Pits un viņa mīļotā Inese - Holivudas zvaigz...

Jūlija sākumā Breds Pits apmeklēja F1 Lielbritānijas "Grand Prix" izcīņu un uz sacensībām ieradās kopā ar savu mīļoto Inesi de Ramonu. Juvelierizstrādājumu dizainere bija ģērbusies gaiši zilā kleitā un melnos zābakos, bet Breds no pūļa izcēlās dzeltenā jakā, gaišās biksēs un cepurē. Holivudas aktiera izredzētajai līdzi bija arī lakoniska soma, bet acis piesedza saulesbrilles. Šī bija pāra pirmā oficiālā iziešana sabiedrībā gandrīz divus gadus ilgstošo attiecību laikā.

Pirmās nopietnās attiecības pēc šķiršanās

Pēc sacensību apmeklējuma kāds pāra paziņa slavenību žurnālam "People" apliecinājis, ka aktieris “aizvien ir ļoti laimīgs kopā ar savu draudzeni”. Avots norādījis: “Tās ir nopietnas attiecības, ne vairs tikai randiņu laiks. Bredam tik daudz kas viņā patīk. Inese viņam ir lieliski piemērota.” Baumo, ka tuvākajā laikā pāris varētu arī apprecēties.

"Oskara" balvas laureāts šobrīd strādā pie savas jaunākās filmas "F1", kurā atveido atvaļinātu autosacīkšu braucēju Soniju Heisu, kas pēc deviņdesmitajos gados gūtās traumas aizgājis no sporta, bet nu atkal tajā atgriezies, lai trenētu jauno censoni Noa Pīrsu. “Breds lieliski pavada laiku filmējoties,” izdevums "People" citē zinātāja teikto. “Viņam patīk pavadīt laiku Eiropā.  4. jūlijā viņš filmējās Anglijā, un Inese bija kopā ar viņu.”

Romāns ar Inesi ir Breda pirmās nopietnās attiecības pēc skandalozās šķiršanās no sievas aktrises Andželinas Džolijas 2016. gadā. Jaunais pāris visu laiku centies izvairīties no iziešanas sabiedrībā kopā. Laiku pa laikam tikai redzēts pa kādai slepus uzņemtai paparaci bildei – koncertā, Breda 60. dzimšanas dienas ballītē vai brīvdienu braucienā. “Patiesībā Breds jau kādu laiku ir gatavs bildināt. Viņš ir tik laimīgs ar Inesi. Breds viņu satika ideālā brīdī, kad bija paspējis atgūties pēc šķiršanās,” pastāstījis kāds cits paziņa. Holivudas aktieris joprojām tiesājas ar Andželinu Džoliju kopīgu uzņēmējdarbības projektu un bērnu aizbildniecības dēļ.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

Pitu un de Ramonu pirmo reizi kopā manīja, kad abi 2022. gada novembrī Losandželosā apmeklēja Bono koncertu. Tolaik viņi izvairījās tikt nofotografēti kopā. Īsi pēc tam slavenību žurnāls People rakstīja, ka viņi “satiekas jau dažus mēnešus”. Šā gada sākumā vairāki avoti žurnālam apliecināja, ka pāris esot uzsācis kopdzīvi, Inese ievākusies Breda Pita mājā. “Tas notika diezgan nesen,” tolaik sacīja kāds de Ramonai tuvs avots. “Viņu attiecības ir ļoti nopietnas, un viņa ir laimīgāka nekā jebkad agrāk.”

60 gados grib vēl bērnus

Aktiera paziņas apgalvo, ka Breds esot nopietni apņēmies paplašināt ģimeni, jo attiecībās ar bērniem, kas viņam ir kopīgi ar šķirto sievu Andželinu Džoliju, iestājusies dziļa krīze. Trīs no sešām atvasēm atteikušās no tēva uzvārda un neko nevēlas par viņu vairs dzirdēt.

Holivudas zvaigzne gan esot norādījis, ka viņa plāniem par kopīgu mazuli ar Inesi neesot nekāda sakara ar notiekošo drāmu ar esošajiem sešiem bērniem – Medoksu (22), Paksu (20), Zaharu (19), Šilo (18), dvīņiem Vivjenu un Noksu (15).

Andželina Džolija ar meitu Vivjenu apmeklē “Tony” balvu vakaru

Sarunā ar izdevumu "In Touch Weekly" kāds Pitam pietuvināts avots atklājis, ka aktieris kopā ar juvelierizstrādājumu dizaineri jau gadu cenšoties tikt pie bērna un apsverot domu par adopciju vai surogātmātes pakalpojumu nolīgšanu. Avots izteicies, ka Pits vēlas, lai kopā ar de Ramonu viņam būtu divi vai trīs bērni, un esot gatavs izskatīt dažādus veidus, kā panākt iecerēto. “Breds un Inese cenšas, viņiem vēl nav izdevies, taču viņi nepadodas. Viņš jau draugiem ir licis saprast, ka šis nebūs gadījums, ka ir viens [bērns] un viss,” norādījis avots. “Viņš jau no paša sākuma zināja, ka Inese vēlas kļūt par mammu. Tas ir kas tāds, par ko viņi bija runājuši jau attiecību sākumā, ņemot vērā abu 30 gadu lielo vecuma starpību,” piebilda avots. Dažus Pita draugus gan esot “pārsteigusi” aktiera “vēlme atkal kļūt par tēvu”, taču viņš to ļoti vēloties.

Runājot par Breda attiecībām ar savām esošajām atvasēm, paziņa izteicies: “Jā, viņa attiecības ar bērniem šobrīd ir ļoti skumjas, bet viņš uzstāj, ka vēlme pēc bērna ar Inesi nav reakcija uz šīm sāpēm. Aktierim bija nodoms izveidot ģimeni ar viņu neatkarīgi no tā. Cilvēki var spekulēt par Breda motivāciju, ko vien vēlas, bet fakts ir tāds, ka viņš vēlas divus, varbūt pat trīs bērnus ar Inesi. Breds bez vilcināšanās būtu gatavs adopcijai, ja arī Inese to gribētu.”

“Viņš arī uzskata, ka surogātmātes pakalpojums ir lielisks variants, īpaši, ja tas dod lielāku iespēju sagaidīt dvīņus. Viņš tiešām ir brīnišķīgs tēvs, tāpēc ir tik skumji, ka ar saviem bērniem attiecības ir tik ļoti sabojājušās.” Paziņa arīdzan piebildis, ka Pita mazuļa plāni ir “nedaudz steidzami”, turklāt de Ramona vēlas “atbilstošas saistības pirms tam”. Proti, pāris vispirms vēlētos apprecēties un tikai tad īstenot plānus par bērniem.

Trīs no sešiem bērniem atsakās no tēva uzvārda

Aizvadītā gada nogalē atklātībā nonāca adoptētā dēla Paksa 2020. gadā veikts ieraksts privātajā "Instagram" kontā, kurā viņš tēvu nosaucis par “pirmklasīgu paka*u” un cilvēku, kurš vistuvāko dzīves padarījis par elli. Pērn novembrī kļuva arī zināms, ka adoptētā meita Zahara nav pozitīvi noskaņota pret tēvu. Kad viņa sāka mācības koledžā, jauniete iepazīšanās video rullītī sevi nosauca kā Zaharu Mārliju Džoliju, atsakoties no dubultā uzvārdā Džolija-Pita. Savukārt šogad par atteikšanos no tēva uzvārda paziņojušas arī aktiera bioloģiskās meitas Vivjena un Šilo.

Džolijas meita Šilo īso zēngalviņu nokrāsojusi rozīgā tonī. 2023. gada augusts

Paziņas teic, ka Breds Pits vainojot savu bijušo sievu aktrisi Andželinu Džoliju, ka viņa noskaņojot kopīgos bērnus pret tēvu, kā rezultātā Šilo izvēlējusies oficiāli atteikties no viņa uzvārda. Izdevums "In Touch Weekly" raksta, ka aktierim šis bijis nepatīkams jaunums, tomēr viņš nav juties par to pārsteigts. “Viņam ir sajūta, ka Endžija lēni, bet pārliecinoši noskaņojusi bērnus pret viņu,” publikācijā izteicies kāds aktierim tuvu stāvošs cilvēks, kurš izvēlējies palikt anonīms. “Viņa pavisam noteikti ietekmējusi bērnu lēmumus distancēties no sava tēva,” norādīja paziņa, piebilstot, ka Pits juties “sarūgtināts”, kad uzzinājis par Šilo rīcību: “Viņš nekad nebija izjutis lielāku prieku kā tad, kad viņa piedzima. Viņš vienmēr gribēja meitu. Atgādinājumi, ka viņš ir zaudējis bērnus, Bredam, protams, nav viegli pieņemami. Viņš mīl savus bērnus un ilgojas pēc tiem. Tas ir ļoti skumji.”