“Kopā radījām un kopā arī sagaidījām pasaulē," - basketbolists Žanis Peiners laimīgs, ka kļuvis par tēvu
foto: no privātā arhīva
Alīna un Žanis Peineri savā kāzu dienā.
Slavenības
2024. gada 20. jūlijā, 06:26

“Kopā radījām un kopā arī sagaidījām pasaulē," - basketbolists Žanis Peiners laimīgs, ka kļuvis par tēvu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Basketbolists un uzņēmējs Žanis Peiners ar sievu kādreizējo skaistumkaralieni, tagad digitālā satura veidotāju Alīnu Peineri dažas nedēļas pirms kāzu trešās gadadienas sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto dēlu.

“Kopā radījām un kopā arī sagaidījām pasaulē," - b...

Laimīgais tētis žurnālam "Kas Jauns" atklājis, ka mazulis pasaulē nācis 27. jūnijā Rīgas Dzemdību namā. “Jau iepriekš biju lasījis, ka vīra klātbūtne atvieglo sievietei dzemdību procesu. Pat nebija tā, ka Alīna uzstāja, ka vēlētos ģimenes dzemdības. Mēs abi kaut kā uztvērām to kā pašsaprotamu lietu. Kopā radījām un kopā arī sagaidījām pasaulē,” stāsta sportists, piebilzdams, ka jaundzimušā dēliņa vārdu izlemts pagaidām publiski neizpaust.

Kā tad ir, kad saproti – nu esi tēvs? “Sajūtas pilnīgi nepieredzētas, pat asaras sariesās acīs no aizkustinājuma. Pirmā nedēļa vispār pagāja tādā neizmērojamā eiforijā, bet nu jau esam apraduši un veidojam un organizējam savu ikdienu bez lielas emocionalitātes. Pirmajās dienās gan es, gan Alīna nezinājām, kā viņu labāk turēt, kā apieties, šķita, ka tas jādara ārkārtīgi uzmanīgi, jo viņš ir tik maziņš, trausls. Bet nupat pieķēru sevi pie domas, ka nu jau manāmi drošāk, var teikt, jau pārliecinoši varu tikt galā gan ar pārģērbšanu, gan autiņbiksīšu mainīšanu,” smaidot stāsta laimīgais jaunais tētis.

Tā precējās Žanis un Alīna Peineri

Jāvārdu viens otram 2021. gada 17. jūlijā teica basketbolists Žanis Peiners un kādreizējā skaistumkaraliene, tagad kāzu tērpu dizainere Alīna Matvejeva. ...

Pēc astoņus gadus ilgas kopābūšanas Žanis Peiners ar savu izredzēto Alīnu par laulātu pāri kļuva 2021. gada 17. jūlijā, sarīkodami vienas no vērienīgākajām kāzām, kas tovasar norisinājās Latvijā. Sākumā viņi sarakstījās Rēzeknes dzimtsarakstu nodaļā, bet skaistais notikums bija Silenē uz meža ceļa, netālu no viesu nama "Silene Resort &SPA", kur norisinājās svinības. Turpat uz ceļa bija uzstādīts improvizēts altāris arkas formā. “Bija milzīgs gandarījums, ka tādā nekurienē paši uzbūrām savu kāzu vietu,” prieku pauda jaunais pāris, uz kuru precībām NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis ieradās, atlidodams ar helikopteru.