Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šenona Dohertija izmisīgi vēlējusies bērnus, atklāts pēc viņas došanās mūžībā
foto: Juan Rico / BACKGRID/ Vida Press
Aktrise Šenona Dohertija (1971-2024).
Slavenības

Šenona Dohertija izmisīgi vēlējusies bērnus, atklāts pēc viņas došanās mūžībā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Nupat gaismā nākusi aktrises Šenonas Dohertijas atzīšanās par to, cik ļoti viņa dzīves laikā bija ilgojusies pēc bērniem. Seriālu “Beverlihilsa 90210” un “Amulets” aktrise pēc mokpilnas cīņas ar vēzi 13. jūlijā devās mūžībā 53 gadu vecumā.

Šenona Dohertija izmisīgi vēlējusies bērnus, atklā...

Dienu pēc aktrises Šenonas Dohertijas došanās mūžībā klajā nākusi podkāsta epizode, kurā viņa stāsta, cik ļoti gribējusi kļūt par mammu. Viņa par to bija runājusi vienā no “Let’s Be Clear” epizodēm, kas ierakstīta janvārī un uz kuru viņa bija uzaicinājusi savu onkologu Lorensu Piro.

foto: RMBI / BACKGRID/ Vida Press
Šenona Dohertija ar mammu Rouzu un ģimenes draugu Krisu Kortazo šā gada 16. jūnijā, nepilnu mēnesi pirms savas došanās mūžībā.
Šenona Dohertija ar mammu Rouzu un ģimenes draugu Krisu Kortazo šā gada 16. jūnijā, nepilnu mēnesi pirms savas došanās mūžībā.

Šīs sarunas laikā viņa stāstīja par saviem plāniem par mātes lomu, kā arī par pūlēm, ko viņa pielikusi, lai ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību abiem ar vīru Kurtu Isvarjenko izdotos īstenot šo vēlmi. Diemžēl, lai kā aktrise centās, šis sapnis nepiepildījās. Podkāstā aktrise sacīja: “Es gribēju bērnu ne tikai sev, bet arī savam vīram. Es vēlējos viņu mūsu laulībā. Es gribēju, lai viņš piepilda arī šo sevis daļu.”

Šenona un fotogrāfs Kurts Isvarjenko apprecējās 2011. gadā, kad abi bija “vēlākos gados” un līdz ar to, “kad bija pienācis laiks pieņemt šādu lēmumu, mums vajadzēja izmantot IVF, un es to izdarīju vairākas reizes”.

Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas svētīta, ka viņai līdzās ir tāds vīrietis, kā viņas vīrs fotogrāfs Kurts Isvarenko.

Šenona Dohertija pieņem izaicinājumu piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”

Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas ...

Pāris iepazinās 2008. gadā un apprecējās pēc trīs draudzības gadiem. Pērn aktrise iesniedza laulības šķiršanas prasību, jo Kurts aizvadītos divus gadus bija krāpis viņu ar citu sievieti. Isvarjenko bija aktrises trešais vīrs.

“Ar smagu sirdi es apstiprinu aktrises Šenonas Dohertijas aiziešanu. Sestdien, 13. jūlijā viņa zaudēja cīņu ar vēzi pēc daudzus gadus ilgušās cīņas ar šo slimību,” svētdien paziņoja Dohertijas ilggadējā publiciste Leslija Slouna, piebilstot, ka nāves brīdī pie aktrises bija viņas mīļie tuvinieki, kā arī suns Bovijs.

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Ārsti Šenonai Dohertijai diagnosticēja krūts vēzi 2015. gada martā. Divus gadus vēlāk zvaigzne gatavojās noslēdzošajai operācijai un runāja par iespējamo atveseļošanos. Viņai tika veikta mastektomijas operācija, kam sekoja staru un ķīmijterapijas kurss. Uz laiku slimību izdevās apturēt un ārsti uzskatīja, ka iestājusies remisija. Tomēr 2020. gada sākumā Šenona publiski atzina, ka vēzis ir atgriezies. Metastāzes bija izplatījušās smadzenēs, kā dēļ aktrise aizvadītā gada sākumā bija spiesta pārciest ārkārtīgi sarežģītu un nopietnu operāciju.