Princese Ketrīna parāda "īstu smaidu", kad Viljama nav līdzās
foto: Vida Press
Velsas princese Ketrīna Vimbldonā 2024. gada 14. jūlijā.
Slavenības
2024. gada 15. jūlijā, 15:44

Princese Ketrīna parāda "īstu smaidu", kad Viljama nav līdzās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Savu otro sabiedrisko pasākumu kopš vēža diagnozes atklāšanas Velsas princese Ketrīna apmeklēja bez prinča Viljama līdzās un izskatījās tikpat starojoša, kā agrāk. Gadskārtējo Vimbldonas tenisa turnīra apmeklējumu Keita Midltone padarījusi par meiteņu iziešanu, jo ieradās kopā ar meitu un māsu.

Princese Ketrīna parāda "īstu smaidu", kad Viljama...

Velsas princese Ketrīna ir Anglijas lauka tenisa un kroketa kluba patronese, tāpēc šis bija lielisks iemesls, lai apmeklētu pasākumu, kas visiem tenisa cienītājiem ir teju vai obligāts. Keita Midltone notiekošo vēroja no karaliskās ložas. Ņemot vērā princeses veselības problēmas, britu karaļnama fani līdz pēdējam brīdim nebija pārliecināti, ka Midltone šogad apmeklēs Vimbldonu, ko parasti nekad neizlaiž. Kensingtonas pils tikai īsi pirms izplatīja paziņojumu, ka princese ieradīsies uz fināla spēli vīriešiem. Viņai pievienojās meita princese Šarlote un māsa Pipa Midltone-Metjūsa.

Savukārt princis Viljams ar vecāko dēlu princi Džordžu bija devies puišu brīvdienās uz Berlīni, lai vērotu Eiropas futbola čempionāta finālmaču, kurā gan Anglijas izlase zaudēja Spānijai.

Princese Ketrīna ar meitu un māsu apmeklē Vimbldonu 2024. gadā

Apmeklējot “Trooping The Colour” parādi, eksperti bija novērojuši prinča Viljama un princeses Ketrīnas vēsu mijiedarbību, turklāt vairāki apgalvoja, ka princesei pasākumu bijis vērot grūti un aiz smaida bijušas jaušamas sāpes, ar ko sirgstošajai princesei jātiek galā. Turpretī ķermeņa valodas eksperte Treisija Brauna portālam "Nicki Swift" norādījusi, ka Vimbldonā, kuru viņa apmeklēja bez Viljama, Ketrīna necentās slēpt diskomfortu aiz ievingrināta smaida. “Izskatās, ka viņa ir patiesi laimīga. Tas ir īsts smaids,” norādījusi Brauna. “Viņa smaida ar acīm, ne tikai ar muti, tāpēc mēs to zinām. Viņai šis ir lielisks brīdis.”

Spītējot vēzim, princese Ketrīna staro “Trooping The Colour” parādē 2024. gada 15. jūnijā

Iespējams, Ketrīnas sirsnīgais smaids būtu mazliet sarucis, ja viņa izlasītu, ko par viņu pirms pasākuma saka kritiķi. Par spīti tam, ka lielākā daļa britu bija sajūsmā redzēt savu princesi pie labas veselības un smaidošu, un sveica Ketrīnu ar stāvovācijām, daži apšaubīja viņas vizīti Vimbldonā un pat pauda vilšanos. “Viņai labāk vajadzēja apmeklēt sieviešu spēles finālu vakar,” platformā “X” žēlojas viens fans. “Reklāma, ko šīs talantīgās dāmas būtu ieguvušas pēc viņas apmeklējuma, būtu neizmērojama.” Citi skeptiķi pauda aizdomas, ka otrs karaliskais pienākums, ko viņa apmeklējusi pēdējo mēnešu laikā, bijis saistīts ar personīgām simpātijām. Ka princese izvēlējusies apmeklēt tikai tos pasākumus, kas pašai šķiet jautri un izklaidējoši. “Interesanti, kas tā par vēža ārstēšanu, kas ietekmē tikai garlaicīgu labdarības darbu, bet stundām ilgi karstā saulē Keita Midltone var sēdēt un vērot tenisa spēli,” savu neapmierinātību pauda otrs.

Princis Harijs un Megana Mārkla “ESPY” balvu vakarā

Izskanējušas arī runas, ka princese Ketrīna pieņēmusi lēmumu apmeklēt Vimbldonu pēc tam, kad princis Harijs un Megana Mārkla saņēmuši labas atsauksmes plašsaziņas līdzekļos pēc “ESPY” balvu ceremonijas apmeklējuma Losandželosā. Harijam tur stāvus aplaudēts, saņemot balvu par darbu “Invictus Games” organizēšanā.