Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Megana Mārkla ar princi Hariju izgājusi sabiedrībā. Viņas kleita ļoti atgādina kāzu tērpu
foto: BACKGRID/ Vida Press
Megana Mārkla “ESPYS” balvu vakarā.
Slavenības

Megana Mārkla ar princi Hariju izgājusi sabiedrībā. Viņas kleita ļoti atgādina kāzu tērpu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

39 gadus vecais princis Harijs un 42 gadus vecā Saseksas hercogiene Megana nesen apmeklējuši balvu pasniegšanas ceremoniju. Megana Mārkla izvēlējusies tērpu, kas izrādījies pārsteidzoši līdzīgs viņas kāzu banketa kleitai, ko bija darinājusi māksliniece Stella Makartnija.

Megana Mārkla ar princi Hariju izgājusi sabiedrībā...

Bijusī amerikāņu aktrise un britu princis apmeklējuši “ESPY Awards” ceremoniju Losandželosā. Megana bija ģērbusies baltā līdz zemei garā kleitā ar “halter” tipa dekoltē risinājumu. Tērps bija gandrīz precīza kopija viņas otrajai kāzu kleitai, ko dizainere Stella Makartnija pēc pasūtījuma šuva greznajam banketam Frogmorhausā, kas sekoja karaliskajai kāzu ceremonijai Vindzorā 2018. gadā.

Princis Harijs un Megana Mārkla “ESPY” balvu vakarā

Piegulošais tērps akcentēja 5 gadus vecā Ārčija un 2 gadus vecās Lilibetas mammas lielisko figūru. Megana koptēlu papildinājusi ar melnām augstpapēžu siksniņkurpēm.  Prinča Harija sieva izvēlējusies neuzkrītošu grimu ar dūmakainām acu ēnām, skropstu tušu un maiga persiku toņa lūpu krāsu. Viņas mati pa vidu bija izšķirti celiņā un savākti pakausī zemā mezglā.

No rotām bijusī britu karaļnama pārstāve izvēlējusies auskarus ar briljantiem, laulības gredzenu un saderināšanās gredzenu ar trim briljantiem, kā arī vēl vienu gredzenu ar lielu akmeni. Rotu klāstu viņa papildinājusi ar savu iecienīto “Cartier Love” zelta rokassprādzi 7350 dolāru vērtībā.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Jaunlaulātie Megana Mārkla un princis Harijs, dodoties uz kāzu banketu 2018. gadā.
Jaunlaulātie Megana Mārkla un princis Harijs, dodoties uz kāzu banketu 2018. gadā.

Ceremoniju vadīja Saseksas hercogu sena draudzene – tenisiste Serēna Viljamsa. Ar viņu Megana Mārkla satuvinājās 2010. gadā Superkausa izcīņas ballītē. Izcilā sportiste bija arī lūgto viesu skaitā, kas pirms sešiem gadiem apmeklēja karaliskās kāzas.

“Es bieži atrodos vienā telpā ar karaliskajām personām, un šis vakars nav izņēmums. Princis Harijs un Megana ir šeit. Sveicam viņus! Bet, lūdzu, Harij, Megana, centieties neelpot pārāk daudz. Jo šis ir mans vakars, un es negribu, lai to aizēnotu apsūdzības, ka jūs paņemat pārāk daudz skābekļa,” Saseksas hercogus draudzīgi izjokojusi tenisiste, atgādinot par kritikas vilni, kuram allaž tiek pakļauts laulātais pāris.

Princis Harijs šajā vakarā saņēma Pata Tilmana vārdā nosaukto balvu. Arizonas kluba “Cardinals” spēlētājs pameta NFL karjeru pēc 2011. gada 11. septembra terorakta. Viņš gāja bojā Afganistānā. Tā nebija nejaušība, ka Serēna atgādināja par karaļa Čārlza III jaunākā dēla un viņa sievas nīdējiem, jo Harija nominācija balvai izraisījusi asus diskusijas, vēsta “Daily Mail”. Princim balvu piešķīra par viņa projektu “Invictus Games” – sacensībām bijušajiem karavīriem, kas guvuši ievainojumus dienestā. Taču Tilmana mamma Mērija paziņojusi, ka ir šokēta par to, ka balva šogad piešķirta Harijam. Pēc sievietes teiktā, tā paredzēta neizdaudzinātiem varoņiem, kuriem nav tādas slavas, bagātības un privilēģiju kā pilnvaras nolikušajam britu monarhijas pārstāvim.

Saseksas hercogi pat palaida garām iziešanu pa sarkano paklāju, lai neaizkaitinātu sabiedrību vēl vairāk, taču princis Harijs kāpa uz skatuves, lai saņemtu balvu. Turklāt Megana piecēlās kājās no savas vietas un lepni aplaudēja godalgas ieguvējam.