Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Oļegs Fiļs skaidro, kādēļ pēc sešu gadu kopdzīves vēl neprec mīļoto Kristīni
Slavenības

Oļegs Fiļs skaidro, kādēļ pēc sešu gadu kopdzīves vēl neprec mīļoto Kristīni

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Baņķieris Oļegs Fiļs ar savu mīļoto sievieti Kristīni Jelinsku ir kopā jau sešus gadus. Kāpēc viņi vēl nav kļuvuši par precētu pāri?

Oļegs Fiļs skaidro, kādēļ pēc sešu gadu kopdzīves ...

Aizvadītajā mēnesī žurnāls "Kas Jauns" Oļegu Fiļu un viņa sirdsdāmu sastapa slavenību iecienīta zobārsta Raivja Sietnieka sarīkotā ballītē. Sestdienas svelmainajā vakarā pāris bija izvēlējies vasarīgi vieglus apģērbus, un Kristīne burtiski apbūra viesus ar savu pikanto kleitiņu, kas lieliski izcēla viņas perfekto augumu. Pāris baudīja vakaru divatā – vēroja stīgu ansambļa muzicēšanu, malkoja atspirdzinošus dzērienus, raisīja sarunas, kā arī Oļegs fotografēja ar viedtālruni savu daiļo pavadoni uz pasākuma norises fona.

Sarunā ar "Kas Jauns" Kristīne atzina, ka abi ar Oļegu izbauda šo vasaru: “Kā jau ierasts, mums ar Oļegu ir ieplānoti vairāki ārzemju ceļojumi – gan ar ģimeni, gan tikai divatā. Ar ģimeni – tas nozīmē, ka braucam kopā ar saviem četriem bērniem, kas mums ir no iepriekšējām attiecībām. Jāteic, ka bērni savā starpā ļoti labi saprotas un draudzējas.”

Savukārt Fiļs papildina, ka došanās divatā ar Kristīni ārzemju braucienos palīdzot uzturēt pāra starpā romantiskas attiecības. Taujāts, kāpēc Kristīnes pirkstā joprojām nav ne saderināšanās, ne laulību gredzena, baņķieris skaidro, ka viss vēl esot priekšā. “Pagaidām viņam svarīgi, lai pilnībā noslēdzas tiesvedība, kas ir pret viņa bijušo sievu Santu Bernālu. Fiļs vērsās tiesā pirms dažiem gadiem, lūdzot atsaukt dāvanas, kuras tika pasniegtas bijušajai sievai, jo viņa esot vainojama laulības iziršanā.

Oļegs teic – viņš ļoti labi saprot, ka Kristīne vēlas gan saderināšanos, gan kāzas, un tas viss arī viņa plānos esot. Taču jāpabeidz lietas, kas skar iepriekšējās attiecības, un tad jau varēs arī precēties. Pagaidām nevaru komentēt, kādi ir jaunumi tiesvedībā, bet ļoti ceru un gaidu pozitīvu rezultātu,” tā Fiļs, savukārt Kristīne papildina: “Oļegs katru gadu gaida, ka beidzot noslēgsies tiesvedības process, kas jau velkas tik ilgi... Tad kaut kas tiek atlikts, kaut kas pārcelts. Jāteic, ka gluži tāpat kā pasaulslavenajiem aktieriem Bredam Pitam un Andželīnai Džolijai.”