Džastina Timberleika aresta foto kļuvis par mākslas darbu gleznu galerijā
Džastina Timberleika aresta foto un mākslinieka Godfrija Lohmana radītā glezna.
Slavenības
2024. gada 4. jūlijs, 13:33

Džastina Timberleika aresta foto kļuvis par mākslas darbu gleznu galerijā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja un aktiera Džastina Timberleika foto, kas uzņemts 18. jūnijā policijas iecirknī pēc aresta par braukšanu dzērumā, tagad kļuvis par mākslas darbu un izstādīts galerijā. Turklāt to var iegādāties. Glezna pieejama dažādās krāsās, gluži kā Endija Vorhola darbi.

Džastina Timberleika momentuzņēmums, kas veikts pēc aresta Sāghārborā, tagad izstādīts kā glezna vietējā gleznu galerijā. Izdevums “Page Six” informē, ka portrets pārveidots par gleznu un izlikts apskatei “Romany Kramoris Gallery” izstāžu telpā. Darbs tapis dažādās krāsās un limitētā skaitā. Interesenti par 520 ASV dolāriem var iegādāties jebkuru no tiem.

Mākslinieka Godfrija Lohmana radītā glezna piesaistījusi daudzu uzmanību. Cilvēki ir ieinteresēti to apskatīt un nofotografēt pretrunīgi vērtēto darbu. Gleznu galerijas īpašniece Romanija Kramorisa paudusi gandarījumu par sabiedrības izrādīto interesi. “Mana reakcija bija – ‘Ak, mans Dievs!’ Tas ir lieliski! Tas vienkārši ir lieliski!” – sarunā ar “Page Six” reportieri izteikusies īpašniece. Pie galerijas visu laiku esot novērojamas rindas un gājēji fotografējot darbu pat caur skatlogu. Kramorisa pilsētā ir pazīstama kā “Sāghārboras karaliene”, kas savu galeriju veiksmīgi vada jau 44 gadus.

foto: Sag Harbor Police Department/ZUMA Press Wire/Shutterstock/ Vida Press / Instagram
Glezna tapusi dažādās krāsās. Galerijas “Romany Kramoris Gallery” īpašniecei favorīte ir uz zaļā fona tapusī, jo atgādinot par pārāk daudz izdzertiem martini.

Galerijas darbiniece Leslija Raffa atzinusi, ka darbs tiekot uzskatīts par viņu vismūsdienīgāko papildinājumu, atspoguļojot tā aktualitāti pašreizējos laikos. “[Timberleika portrets] ir mūsdienīgākais darbs. Tas ir ‘au courant’ (mūsdienīgs, laikmetīgs).” Pagaidām par 520 ASV dolāriem esot pārdoti “divi vai trīs” darbi, bet “daudzi cilvēki atgriežas” galerijā atkārtoti, apliecina īpašniece. Plānots gleznu galerijā izstādīt visas vasaras garumā. “Zaļā ir mana favorīte. Viņam tajā izskatās nedaudz slikti, pārāk daudz martini zaļajā,” komentējusi Kramorisa.

Interesanti, ka “American Hotel” bārmenis apliecinājis, ka dziedātājs patiešām esot izdzēris tikai vienu martini, kā bija teicis policistiem aizturēšanas brīdī. “Ja viņš iedzēra vairāk, es to neredzēju,” slavenību žurnālam “People” izteicies bārmenis, kura darba vieta atrodas tikai dažas parādes durvis tālāk no Kramorisas galerijas.

Timberleiks, kurš pašlaik ir devies savā pasaules koncertturnejā “Forget Tomorrow”, tika aizturēts 18. jūnijā pēc tam, kad, būdams iereibis, bija sēdies pie stūres Sāghārborā. Dokumentos teikts, ka dziedātāja vadītais spēkrats nav apstājies pie “stop” zīmes un bijis acīmredzams, ka auto “nespēj noturēties brauktuves labajā pusē”.

Džastins Timberleiks un Džesika Bīla animācijas filmas “Troļļi 3” pirmizrādes vakarā Losandželosā

gallery icon
12