Dienu pirms Džastina Timberleika aresta sieva viņu slavējusi kā stipro klinti, uz kuru vienmēr var paļauties
foto: Vida Press
Džastins Timberleiks un Džesika Bīla “Oskara” balvu vakarā 2017. gadā.
Slavenības

Dienu pirms Džastina Timberleika aresta sieva viņu slavējusi kā stipro klinti, uz kuru vienmēr var paļauties

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Nepilnu pusotru dienu pirms dziedātāja Džastina Timberleika (43) aresta par braukšanu apreibinošu vielu ietekmē viņa sieva aktrise Džesika Bīla (42) slavēja vīru par to, ka viņš ir ģimenes “stiprā klints”.

Dienu pirms Džastina Timberleika aresta sieva viņu...

Tēva dienā, ko Amerikas Savienotajās Valstīs atzīmēja šā gada 16. jūnijā, Holivudas aktrise savam vīram un abu kopīgo dēlu tēvam veltīja aizkustinošus vārdus par to, ka Džastins daudziem cilvēkiem nozīmē ļoti daudz, taču viņai un puikām viņš ir “klints”. Cilvēks, uz kuru vienmēr var paļauties un kam uzticēties.

Džesika Bīla otrdien pa dienu pirmo reizi nofotografēta publiski pēc vīra Džastina Timberleika aizturēšanas par braukšanu reibumā. Aktrise redzēta “Amazon” topošā seriāla “The Better Sister” uzņemšanas laukumā Ņujorkā. Viņa izskatījās saspringta un sevī noslēgusies.

foto: ddp/Instar / Vida Press
Džesika Bīla seriāla “The Better Sister” uzņemšanas laukumā Ņujorkā tikai dažas stundas pēc vīra atbrīvošanas no aresta.
Džesika Bīla seriāla “The Better Sister” uzņemšanas laukumā Ņujorkā tikai dažas stundas pēc vīra atbrīvošanas no aresta.

Otrdienas, 18. jūnija,  agrā rīta stundā Džastinu Timberleiku arestēja par braukšanu apreibinošo vielu ietekmē. Žurnāla “People” rīcībā nonācis aizturēšanas protokols, kurā citēts Timberleika teiktais varas pārstāvjiem: “Es izdzēru tikai vienu martini un sekoju saviem draugiem uz mājām.”

Ziņojumā teikts, ka, veicot ierasto patrulēšanu, kāds policists pamanījis Timberleika "BMW" spēkratu neapstājamies pie “stop” zīmes un nespējam noturēties brauktuves labajā joslā. Pēc automašīnas apturēšanas policists – kurš neesot atpazinis slaveno mūziķi – norādījis, ka pie stūres esošā Timberleika acis bijušas sasārtušas un stiklainas, bet no elpas nākusi spēcīga alkohola smaka. Vadītājs neesot spējis koncentrēt uzmanību, runājis palēnināti, bijis nestabils uz kājām un slikti izpildījis visas standarta alkohola drošības pārbaudes. Tā rezultātā “Grammy” balvas laureāts pulksten 0.37 naktī arestēts un nogādāts policijas iecirknī. Atrodoties notikuma vietā, Timberleiks aicināts veikt alkohola testu, uz ko mūziķis norādījis: “Nē, es neveikšu ķīmisko testu.”. Kad aicinājums nolasīts otru un trešo reizi, dziedātājs atkārtoti atteicies to pildīt.

foto: Sag Harbor Police Department / BACKGRID/ Vida Press
Džastina Timberleika momentuzņēmums policijas iecirknī.
Džastina Timberleika momentuzņēmums policijas iecirknī.

Arestā Timberleiks pavadījis visu nakti. No rīta, saslēgts roku dzelžos, viņš no policijas iecirkņa pavadīts līdz tiesai, kur viņam izvirzīta apsūdzība un pulksten 9.30 mūziķis bez drošības naudas atbrīvots. Nākamā tiesas sēde nozīmēta 26. jūlijā. Atgādināsim, ka dziedātājs šobrīd ir uzsācis savu jauno pasaules turneju. Iepriekšējo koncertu viņš nospēlējis 15. jūnijā Maiami, bet nākamie divi paredzēti Čikāgā 21. un 22. jūnijā. Zīmīgi, ka dienā, kad nozīmēta tiesas sēde, mūziķim ir jāuzstājas Krakovā, Polijā.

foto: Matt Agudo/INSTARimages/ Vida Press
Džastins Timberleiks pēc arestā pavadītas nakts un apsūdzības izvirzīšanas drīkst doties mājup.
Džastins Timberleiks pēc arestā pavadītas nakts un apsūdzības izvirzīšanas drīkst doties mājup.

Nepilnu pusotru dienu pirms aresta Džesika Bīla sociālajos tīklos veltīja vīram sirsnīgu ierakstu par godu Tēva dienai. Viņa publiskoja sirsnīgas fotogrāfijas ar Džastinu un dēliem, un rakstīja: “Tu daudziem cilvēkiem tik daudz ko nozīmē. Bet mums tu esi KLINTS. Klints, kurā varam kāpt, pret kuru varam balstīties. Klints, kura mums sniedz ēnu no saules.” Savu vēstījumu Bīla noslēdza vārdiem “mēs tevi mīlam” un emocijzīmju sirsniņu.