foto: Vida Press
Breda Pita un Ineses de Ramonas plānos mazulis - pāris apsver adopciju
Breds Pits un Inese de Ramona.
Slavenības
2024. gada 28. jūnijs, 06:49

Breda Pita un Ineses de Ramonas plānos mazulis - pāris apsver adopciju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas aktieris Breds Pits un viņa mīļotā sieviete juvelierizstrādājumu dizainere Inese de Ramona, mēģinot tikt pie bērna, nopietni apsver adopciju vai surogātmātes pakalpojumus.

Breds Pits apņēmies paplašināt ģimeni ar draudzeni Inesi de Ramonu, jo attiecībās ar bērniem, kas viņam ir kopīgi ar šķirto sievu Andželinu Džoliju, iestājusies dziļa krīze. Trīs no sešām atvasēm atteikušās no tēva uzvārda (vecākā bioloģiskā meita noalgojusi advokātu, lai nokārtotu to arī juridiski) un neko nevēlas par viņu vairs dzirdēt.

Breda Pita jaunā mīlestība Inese de Ramona

gallery icon
31

Tomēr filmas “Cīņas klubs” zvaigzne esot norādījis, ka viņa plāniem par kopīgu mazuli ar Inesi neesot nekāda sakara ar notiekošo drāmu ar esošajiem sešiem bērniem – Medoksu, Paksu, Zaharu, Šilo, Vivjenu un Noksu. Sarunā ar izdevumu “In Touch Weekly” kāds Pitam pietuvināts avots atklājis, ka aktieris kopā ar juvelierizstrādājumu dizaineri jau gadu cenšoties tikt pie bērna un apsverot domu par adopciju vai surogātmātes pakalpojumu nolīgšanu.

Avots izteicies, ka Pits vēlas, lai kopā ar de Ramonu viņam būtu divi vai trīs bērni, un esot gatavs apsvērts dažādus veidus, kā panākt iecerēto. “Breds un Inese cenšas, bet viņiem vēl nav izdevies, taču viņi nepadodas. Viņš jau draugiem ir licis saprast, ka šis nebūs gadījums, ka ir viens [bērns] un viss,” norādījis avots.

Kā Pita un Džolijas lielā saime dodas uz pārtikas veikalu

gallery icon
14

Runājot par Breda attiecībām ar savām esošajām atvasēm, paziņa izteicies: “Jā, viņa attiecības ar bērniem šobrīd ir ļoti skumjas, bet viņš uzstāj, ka tā nav reakcija uz šīm sāpēm. Viņam bija nodoms izveidot ģimeni ar Inesi neatkarīgi no tā. Cilvēki var spekulēt par viņa motivāciju, ko vien vēlas, bet fakts ir tāds, ka Breds vēlas divus, varbūt pat trīs bērnus ar Inesi. Viņš bez vilcināšanās būtu gatavs adopcijai, ja arī Inese to gribētu.”

“Viņš arī uzskata, ka surogātmātes pakalpojums ir lieliska iespēja, īpaši, ja tas dod lielāku iespēju sagaidīt dvīņus. Viņš tiešām ir brīnišķīgs tēvs, tāpēc ir tik skumji, ka ar saviem bērniem attiecības ir tik ļoti sabojājušās.” Paziņa arīdzan piebildis, ka Pita mazuļa plāni ir “nedaudz steidzami”, jo de Ramona vēlas “atbilstošas saistības pirms tam”. Proti, pāris vispirms vēlētos apprecēties un tikai tad īstenot plānus par bērniem.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14