"Singapūras satīns", Žoržs Siksna, "Inokentijs Mārpls" un citi - zināmi mūziķi, kas tautu šogad priecēs "Ezīšfestā"
foto: publicitātes (Gints Ivuškāns)
Tā pērn gāja "Ezīšfetā".
Mūzika

"Singapūras satīns", Žoržs Siksna, "Inokentijs Mārpls" un citi - zināmi mūziķi, kas tautu šogad priecēs "Ezīšfestā"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Augusta izskaņā Tallinas ielas kvartālu pieskandinās vasaras noslēguma festivāls "Ezīšfests 2024", kam nupat izziņota daļa no dalībnieku sastāva.

"Singapūras satīns", Žoržs Siksna, "Inokentijs Mār...

Šogad par īstu „muzikālo rasolu” uz vairākām festivāla skatuvēm parūpēsies dažādu paaudžu grupas un mūziķi: “Singapūras satīns”, “Sever”, “Mauku sencis un Grandmasters Neons”, Žoržs Siksna, Kurts, “Čipsis un Dullais”, “PND”, “Audiokvartāls”, „Inokentijs Mārpls”, “Mauzoleju muuzika”, “Athodi Brīnumzemē”, “Indygo” un daudzi citi. 

24. augustā urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests" Tallinas ielas kvartāla sienas nu jau 12. gadu piepildīs ar mūzikas un mākslas daudzveidību un tās baudītājiem. Uz četrām dažādām festivāla skatuvēm kāps skandalozā, daudzveidīgu talantu bagātā repa apvienība “Singapūras satīns”, duo, kurš vienaldzīgu neatstās nevienu - “Mauku sencis un Grandmasters Neons”, hiphopa pionieru "STA" dalībnieks Kurts, “Mauzoleju muuzika”, pašmāju alternatīvā roka / post - hardcore grupa “Sever”, latviešu estrādes zvaigzne Žoržs Siksna, Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi - pankroka apvienības „Inokentijs Mārpls” un “PND” - un mūžīgie romantiķi “Čipsis un Dullais”. Programmu papildinās arī grupas “Audiokvartāls”, “Dzirnavnieki”, “All Day Long”, enerģiskais roka trio “Indygo”, ironiski pievilcīgie “Athodi Brīnumzemē”, “Jūdas graši”, šī gada "Supernovas" fināla jaunatklājums “24. Avēnija”, veiklo pirkstu īpašnieks, ģitārists Gints Smukais un Idus Abra, bet bungu ritmos festivāla apmeklētājus līdzi aicinās “Te Toka” komanda.  

Šī gada festivālā viesus sagaida arī dažāda stila dīdžeju seti, to vidū DJ Magnuss Eriņš, DJ Miami, DJ Skaabe, DJ Lietuvietis, DJ Spriegums, DJ Kārlis Audzināts, DJ Veiders un citi.

Tuvojoties festvālam, pasākuma programmā gaidāmi papildinājumi, pārsteigumi, kā arī nu jau par tradīciju kļuvusī „slepenā mākslinieka” izziņošana.

"Ezīšfests" 2022

Sestdien, 27. augustā, Tallinas ielas radošajā kvartālā tika uzlikts kronis vasarai - to pieskandināja Gacho, '"Pienvedēja piedzīvojumi", "PND", Žoržs Siksna, ...