foto: CAMERA PRESS/AFF / Vida Press
Džastina Timberleika ģimenē iestājies "haoss" pēc Britnijas Spīrsas smeldzīgās atklāsmes par abortu 19 gadu vecumā
Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks 2002. gada janvārī.
Slavenības
2023. gada 18. oktobris, 17:17

Džastina Timberleika ģimenē iestājies "haoss" pēc Britnijas Spīrsas smeldzīgās atklāsmes par abortu 19 gadu vecumā

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas (41) memuāri, kuru fragments tika publicēts otrdienas vakarā, ir radījis “haosu” viņas bijušā drauga Džastina Timberleika (42) ģimenē. Dziedātāja grāmatā atklāj, ka 19 gadu vecumā, kad abi bija pāris, veikusi abortu.

Britnijas Spīrsas memuāri izraisījuši “haosu” bijušā drauga Džastina Timberleika ģimenē vēl nedēļu pirms grāmatas oficiālās nonākšanas veikalu plauktos.

Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks

gallery icon

Skaņdarba “Oops I Did It Again” izpildītāja atklāj, ka palikusi stāvoklī no sava bijušā drauga, taču nolēmusi veikt abortu, jo viņš uzskatījis, ka abi ir “pārāk jauni”, lai radītu bērnu. Džastinam Timberleikam pietuvināti avoti norādījuši, ka dziedātājam, kurš gatavojas atgriezties mūzikas apritē, šī atklāsme nāk klajā ļoti nepiemērotā laikā.
 
“Džastinam pieder tas, kas viņš bija, kad viņš un Britnija bija kopā, lai gan viņa personība, karjera, dzīvesveids un personīgās prioritātes tagad, 20 gadus vēlāk, ir krasi mainījušās,” paskaidrojis avots. “Šī grāmata viņam ir murgs, jo tā ieved haosā visu ģimeni. Laiks, kad tā nākusi klajā, smeldz tikpat ļoti kā pati atklāsme.”

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon

“Džastinam bija lieli rudens plāni ar jaunu mūziku, sadarbību ar saviem vecajiem draugiem no “’N SYNC” un, protams, nākamo [animācijas filmas] franšīzes “Troļļi” daļu, kas Džastinam pēdējo vairāku gadu laikā ir nesusi lielu peļņu,” paziņa norādījis izdevumam “The Sun”.

Avots arī atzinis, ka nav skaidrs, vai Džastins par abortu iepriekšējās attiecībās ir kādreiz stāstījis savai sievai Džesikai Bīlai. Paziņa izteicies: “Man nav ne jausmas, vai viņš jebkad ir stāstījis Džesikai par abortu, jo attiecības ar Britniju nav kas tāds, ko Džastins apspriestu ar draugiem.”

“Viņš tās [attiecības] nenoliedz, bet viņam tas bija pirms miljons gadiem,” piebilda avots.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Britnija par grūto laiku stāsta savā drīzumā gaidāmajā biogrāfiskajā grāmatā “Sieviete manī” (“The Woman In Me”), kurā ļauj ieskaitītes savā plaši apspriestajā dzīvē un atklāj to, kas līdz šim ticis noklusēts. Fragmentos, kas pirms grāmatas oficiālās iznākšanas nonākuši žurnāla “People” rīcībā, Britnija raksta, ka viņas toreizējais draugs “nebija laimīgs”, kad viņa atklāja, ka ir stāvoklī. Popzvaigzne apgalvo, ka Džastins teicis, ka viņi nav gatavi kļūt par vecākiem, kā rezultātā viņa pārtraukusi grūtniecību.

Džastins Timberleiks koncertā Ķelnē, pēc kura atstāja dāsnu dzeramnaudu naktskluba oficiantēm

gallery icon

Žurnālā publicētajos fragmentos Britnija raksta: “Grūtniecība man bija pārsteigums, bet tā nebija traģēdija. Es ļoti mīlēju Džastinu un vienmēr domāju, ka kādu dienu mums būs ģimene. Tiesa, tas [grūtniecība] notika nedaudz agrāk, nekā biju gaidījusi. Taču Džastins pavisam noteikti nebija priecīgs par grūtniecību. Viņš teica, ka mēs neesam gatavi bērniņam, ka esam pārāk jauni.” Britnija un Džastins sāka satikties 1999. gadā, kad abi bija attiecīgi 17 un 18 gadus jauni. Viņi bija kopā līdz 2002. gadam.

Džastina Timberleika liktenīgo sieviešu TOP 5

gallery icon

Grāmatā viņa raksta: “Esmu pārliecināta, ka cilvēki mani par to ienīdīs, bet es piekritu nelaist pasaulē šo bērnu. Nezinu, vai tas bija pareizs lēmums. Ja tas būtu atstāts tikai manā ziņā, es nekad to nedarītu. Un tomēr Džastins bija tik pārliecināts, ka nevēlas kļūt par tēvu.”

Viņa piebilda: “Līdz pat šai dienai tā ir viena no mokošākajām pieredzēm, ko savā mūžā esmu piedzīvojusi.”

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon