Top 5 populārākie briļļu zīmoli
foto: Publicitātes (Matīss Markovskis)
Sarkanais paklājs
2024. gada 25. jūnijā, 00:00

Top 5 populārākie briļļu zīmoli

Sadarbības projekts

Optikas veikalu ķēde VIZIONETTE piedāvā plašu briļļu ietvaru un saulesbriļļu klāstu, kas atbilst dažādām gaumēm un vajadzībām. Starp vispopulārākajiem zīmoliem, kurus iecienījuši pircēji, izceļas pieci zīmoli: Ray-Ban, Cvantus, Just Cavalli, Tom Ford un Prada. Šie zīmoli piedāvā izcilu kvalitāti un modernus dizainus, kas padara tos par iecienītākajiem VIZIONETTE veikalu apmeklētāju vidū.

Top 5 populārākie briļļu zīmoli...

Ray-Ban

Ray-Ban ir viens no pasaulē pazīstamākajiem briļļu zīmoliem, kas dibināts 1936. gadā ASV. Zīmols ir pazīstams ar savu ikonisko aviator un wayfarer modeļu dizainu, kas kļuvuši par klasiku briļļu industrijā. Ray-Ban briļļu ietvari ir izcili ar savu augsto kvalitāti un izturību, padarot tos par iecienītu izvēli tiem, kas meklē stilīgas un ilgmūžīgas brilles.

Papildus klasiskajiem modeļiem Ray-Ban regulāri ievieš jaunas kolekcijas, kas seko jaunākajām modes tendencēm un tehnoloģijām. Ray-Ban briļļu ietvari bieži tiek izmantoti gan filmās, gan mūzikas video, nostiprinot savu statusu kā modes ikona.

foto: Publicitātes foto

Ray-Ban zīmols piedāvā plašu modeļu klāstu, kas piemēroti dažādām sejas formām un stilam. No klasiskajiem līdz modernajiem modeļiem – Ray-Ban briļļu ietvari vienmēr būs aktuāli un stilīgi.

Cvantus

Cvantus ir VIZIONETTE pašzīmols, kas radīts, lai piedāvātu kvalitatīvus un stilīgus briļļu ietvarus par pieejamām cenām. Tas ir unikāls dzīvesstila ietvaru un saulesbriļļu zīmols, kas radīts Latvijā 2018. gadā. Cvantus dizaineri ir aroda profesionāļi, kas pārzina briļļu modi un tehnoloģijas, nozarē strādājot jau vairāk kā 20 gadus. Cvantus brilles atbilst prasīgākā 21.gadsimta cilvēka vajadzībām visplašākajā auditorijā - tās ir ērtas, mūsdienīgas un par pieejamu cenu.

foto: Publicitātes foto

Cvantus piedāvā klasiskas un oriģinālas formas, kas apvieno ērtību, vieglumu, funkcionalitāti un modernitāti. Kolekcijas ir izstrādātas tā, lai apmierinātu dažādas gaumes, stilus un vajadzības, nodrošinot, ka ikviens var atrast brilles, kas sasaucas ar viņa individualitāti. Uzdrīksties izpaust sevi ar oriģinālajām un klasiskajām ietvaru formām un zīmolu, kas izceļas citu vidū!

Just Cavalli

Just Cavalli ir itāļu modes zīmols, kas pazīstams ar savu unikālo un ekstravaganto stilu. Zīmols tika izveidots 2000. gadā kā Roberto Cavalli zīmola jaunāka un dinamiskāka līnija, kas īpaši vērsta uz jaunu un modernu auditoriju. Zīmols piedāvā plašu briļļu ietvaru klāstu, kas izceļas ar drosmīgiem dizainiem un augstas kvalitātes materiāliem.

foto: Publicitātes foto

Just Cavalli briļļu ietvari ir izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem, piemēram, acetāta un metāla, kas nodrošina ilgmūžību un komfortu. Just Cavalli briļļu modeļi ir radīti, lai piesaistītu uzmanību un izceltu valkātāja personību. Ar saviem unikālajiem dizainiem un augsto kvalitāti, Just Cavalli ir kļuvis par iecienītu izvēli daudziem modes entuziastiem.

Tom Ford

Tom Ford ir luksusa zīmols, kas piedāvā elegantu un izsmalcinātu briļļu dizainu. Dibināts 2005. gadā, Tom Ford ātri kļuva par vienu no vadošajiem luksusa briļļu zīmoliem pasaulē. Modes dizainers Toms Fords, kurš iepriekš strādājis Gucci un Yves Saint Laurent, ir pazīstams ar savu eleganto un seksapīlo dizaina stilu.

foto: Publicitātes foto

Tom Ford briļļu ietvari ir pazīstami ar savu eleganto un vienlaikus modernu izskatu. Katrs modelis ir radīts, lai izceltu valkātāja stilu un personību, padarot Tom Ford par ideālu izvēli tiem, kas meklē greznību un kvalitāti. Zīmols piedāvā augstas kvalitātes ietvarus, kas izceļas ar savu izsmalcināto un mūsdienīgo dizainu.

Prada

Prada ir vēl viens itāļu luksusa zīmols, kas piedāvā izcilus briļļu ietvarus. Dibināts 1913. gadā, Prada ir pazīstams ar savu eleganto un inovatīvo dizainu. Prada briļļu ietvari ir veidoti, lai nodrošinātu gan komfortu, gan stilu, padarot tos par ideālu izvēli tiem, kas vēlas izsmalcinātas un modernas brilles.

Prada ir radījis daudzus ikoniskus modeļus, piemēram, Linea Rossa sporta kolekciju un klasiskos Cat-Eye un Baroque dizainus. Šie modeļi ir iecienīti gan modes cienītāju, gan slavenību vidū, pateicoties to unikālajam stilam un augstajai kvalitātei. Prada piedāvā plašu briļļu modeļu klāstu, kas piemēroti dažādām gaumēm un vajadzībām.

foto: Publicitātes foto

Izvēloties brilles no VIZIONETTE veikalu piedāvātajiem zīmoliem, pircēji var būt pārliecināti par kvalitāti, stilu un funkcionalitāti. Katrs zīmols piedāvā kaut ko unikālu, kas atbilst dažādām gaumēm un dzīvesveidiem. Vai esi gatavs atrast savas ideālās brilles, kas izcels Tavu personību un stilu?